Εκδήλωση - μουσικοχορευτική παράσταση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκουτσίου Ωρωπού
Εκδήλωση - μουσικοχορευτική παράσταση των μαθητών του, διοργανώνει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ωρωπού, στις 8 Ιουνίου, στις 7.30μμ, στον προαύλειο χώρο του σχολείου στο Χαλκούτσι Ωρωπού, με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές του ειδικού δημοτικού σχολείου Ωρωπού, θα παρουσιάσουν τη μουσικοχορευτική παράσταση "Το Γαϊτανάκι" της Ζωρζ Σαρή. Μια παράσταση γεμάτη γέλιο, συγκίνηση και ανατροπές.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των τεσσάρων αναπληρωτών εκπαιδευτικών του σχολείου, Χριστίνας Γράβαλου - Χατζηϊωαννίδου, ειδ. παιδαγωγού, επικεφαλής του σχολείου, Ζωής Μανώλη, Ελένης Καραγεώργου, Βεβρωνίας Καρκαλέτση, και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22950 79945
Που: Προαύλειος χώρος Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκουτσίου Ωρωπού, οδός Σωκράτους 9
Πότε: 8 Ιουνίου, 7.30μμ


ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΩΡΩΠΟΥ- ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

“Το Γαϊτανάκι”  της Ζωρζ Σαρή

Παρασκευή 8 Ιουνίου - Ώρα 19:30

Οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ωρωπού παρουσιάζουν τη μουσικοχορευτική παράσταση "Το Γαϊτανάκι" της Ζωρζ Σαρή. Μία παράσταση γεμάτη γέλιο, συγκίνηση και ανατροπές.
Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 στις 19:30 στον προαύλειο χώρο του σχολείου μας να δώσουμε όλοι τα χέρια στο γαϊτανάκι της ειρήνης, της συμφιλίωσης, της αποδοχής και της συνεργασίας.
Να είστε όλοι εκεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1