Στην ΕΡΤ οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις της ΧαλκίδαςΜε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ κάλυψε τηλεοπτικά τις χθεσινές εκδηλώσεις του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού, στην παραλία της Χαλκίδας.
Στο μεταξύ, με την εντυπωσιακή παρουσία της Κατερίνας Σολδάτου, εναέριας χορευτή και περφόρμερ, σε εναέριο χορό πάνω από την παλαιά γέφυρα του Ευρίπου, στο ρόλο της Ωραίας Ελένης, στη μυθολογική προσέγγιση του χρονικού της "Τροίας", με φαντασμαγορικές μάχες, εντυπωσιακά σκηνικά, μουσική, φωτιστικά εφέ, και πυροτεχνήματα, συνεχίζονται οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις της Χαλκίδας στις 18 Φεβρουαρίου, στις 6μμ
Χθες εκατοντάδες χορευτές από 28 συλλόγους πήραν μέρος, στα "Γαϊτανάκια του Ευρίπου", κατά μήκος της παραλίας της Χαλκίδας.
Περισσότερες πληροφορίες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chalkidacarnival.com
Το 30ο Καρναβάλι του Χαλκουτσίου Ωρωπού
Στις 18 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιείται στην πλατεία του Χαλκουτσίου Ωρωπού, το παραδοσιακό Καρναβάλι 2018.
Η εκδήλωση που είναι θεσμός στον Ωρωπό, διοργανώνεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια από το σύλλογο γυναικών του Χαλκουτσίου Ωρωπού.

Περισσότερες πληροφορίες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://apokries.ert.gr/
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός