Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"


Τη βόρεια Ιταλία θα επισκεφτεί το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης", από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου, σε εκπαιδευτική εκδρομή που θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο του προγράμματος e-twinning "Strength lies in differences, not in similarities".
Σημειώνεται, ότι την περίοδο των Χριστουγέννων με στόχο την υποστήριξη του εκπαιδευτικού ταξιδιού, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο γιορτή - bazaar, με δημιουργίες, εδέσματα και καλλιτεχνήματα  των μαθητών.
Παράλληλα, στις 13 Φεβρουαρίου οι εκπαιδευτικοί του λυκείου Σκάλας Ωρωπού - "Μίκης Θεοδωράκης", παρέδωσαν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, τους ελέγχους επίδοσης πρώτου τετραμήνου.
Ακόμη, σημειώνεται ότι οι μαθητές του σχολείου που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα e-twinning, παρακολούθησαν πολιτιστικά προγράμματα στο ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, σε εκπαιδευτική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου.

Τέλος, ενημερωτικό πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας σε θέματα που  αφορούν τη λοίμωξη HIV & το AIDS, παρακολούθησαν στις 9 Φεβρουαρίου, οι μαθητές της β΄ και της γ΄ τάξης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1