Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"


Τη βόρεια Ιταλία θα επισκεφτεί το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης", από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου, σε εκπαιδευτική εκδρομή που θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο του προγράμματος e-twinning "Strength lies in differences, not in similarities".
Σημειώνεται, ότι την περίοδο των Χριστουγέννων με στόχο την υποστήριξη του εκπαιδευτικού ταξιδιού, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο γιορτή - bazaar, με δημιουργίες, εδέσματα και καλλιτεχνήματα  των μαθητών.
Παράλληλα, στις 13 Φεβρουαρίου οι εκπαιδευτικοί του λυκείου Σκάλας Ωρωπού - "Μίκης Θεοδωράκης", παρέδωσαν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, τους ελέγχους επίδοσης πρώτου τετραμήνου.
Ακόμη, σημειώνεται ότι οι μαθητές του σχολείου που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα e-twinning, παρακολούθησαν πολιτιστικά προγράμματα στο ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, σε εκπαιδευτική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου.

Τέλος, ενημερωτικό πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας σε θέματα που  αφορούν τη λοίμωξη HIV & το AIDS, παρακολούθησαν στις 9 Φεβρουαρίου, οι μαθητές της β΄ και της γ΄ τάξης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1