Εκδήλωση κοπής της πίτας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων λυκείου Καλάμου


• Με τη συμμετοχή γονέων, μαθητών και φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του λυκείου Καλάμου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου & λυκείου Καλάμου.
Στο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο του συλλόγου, στην κοινωνική προσφορά σε ευπαθείς ομάδες, και στην εθελοντική αιμοδοσία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, η Εμμανουέλα Κωτσοπούλου - Γαρμπή, πρόεδρος του συλλόγου.
Στην κοινωνική αλληλεγγύη μέσα από τον αγώνα για την εθελοντική αιμοδοσία, και στο θέμα της μεσογειακής αναιμίας, αναφέρθηκε ακόμη σε παρέμβασή της, η Άντρη Λούκας.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία έκλεισε μουσικά με τους, Μιχάλη Μεϊμάρη, τραγούδι, την ομάδα χορού νέων της δημοτικής κοινότητας Καπανδριτίου, το φλουρί κέρδισε ο μαθητής της β’ λυκείου Όντη Δημοδινέας.
Τέλος, στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο ποιητής Ιγνάτιος Σανταβάς, πρώην λυκειάρχης Καλάμου, τακτικό μέλος της πανελλήνιας ένωσης λογοτεχνών -Π.Ε.Λ.

Σημειώνεται ότι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του λυκείου Καλάμου, είναι η Εμμανουέλα Κωτσοπούλου - Γαρμπή, και μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι, Κωνσαντίνα Δασκαλάκη, Σουζάν Ζίετς, Γεωργία Νικολοπούλου, και Λούλη Μαλάη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός