"Πες το μ΄ ένα στίχο": Εκδήλωση του συνδέσμου φιλολόγων Εύβοιας, στη Χαλκίδα


"Πες το μ΄ ένα στίχο", είναι ο τίτλος της εκδήλωσης του διοργανώνει στις 21 Μάρτη, στη Χαλκίδα, ο σύνδεσμος φιλολόγων Εύβοιας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ποίησης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, με στόχο την ενίσχυση της επαφής των μαθητών με την ποίηση, και στη διάρκειά της μαθητές θα παρουσιάσουν τα ποιήματα οι ίδιοι συνέθεσαν, με προσκεκλημένους τους καθηγητές και τους γονείς τους, σε εκδήλωση του συνδέσμου, στις 21 Μαρτίου το απόγευμα, σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας.
Σε αυτή την κατεύθυνση, ο σύνδεσμος φιλολόγων Εύβοιας, προσκαλεί μαθητές και μαθήτριες από τα γυμνάσια και τα λύκεια, να πάρουν μέρος στον εορτασμό με ένα πρωτότυπο ποίημα δικό τους, μέχρι 30 στίχους, με ελεύθερο θέμα, ή και επιλογή ενός αγαπημένου ποιήματός τους.
Τα ποιήματα θα σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συνδέσμου φιλολόγων Εύβοιας syndesmosfilologeyv[@]gmail.com, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.
Σημειώνεται, ότι πρόεδρος του συνδέσμου φιλολόγων Εύβοιας είναι η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου, και γενική γραμματέας η Βασιλική Πρασσοπούλου.
Περισσότερες πληροφορίες, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις,
Πότε: 21 Μαρτίου

Πού: Χαλκίδα
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός