Εκπαιδευτικές αποστολές σε Κύπρο και Ιταλία, από το Επιμελητήριο Εύβοιας


Εκπαιδευτικές αποστολές σε Κύπρο και Ιταλία τον Απρίλιο και Μάϊο, διοργανώνει το επιμελητήριο Εύβοιας, στα πλαίσια του προγράμματος "ERASMUS+", με τίτλο "Κατάρτιστη στην ανάπτυξη νέων τεχνικών σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις".
Στην Κύπρο, η αποστολή πραγματοποιείται στις 15/4/2018 - 26/4/2018, για 25 συμμετέχοντες.
Στην Ιταλία, πραγματοποιείται στις 12/5/2018 - 23/5/2018, για 20 συμμετέχοντες. 
Στην αποστολή για την Κύπρο, θα συμμετέχουν οι υπεύθυνοι ανθρώπινου δυναμικού και εργαζόμενοι από μικρές επιχειρήσεις του τμήματος υπηρεσιών - εμπορίου του επιμελητηρίου Εύβοιας, όπου θα γνωρίσουν τις διαδικασίες για απόκτηση δεξιοτήτων σχετικά με τη διαχείριση της επιχείρησης και πρωτίστως την αντιμετώπιση του πελάτη, την ανάπτυξη τη δημιουργικότητας και την εισαγωγή νέων ιδεών και εφαρμογών.
Στην αποστολή για την Ιταλία, θα συμμετέχουν οι υπεύθυνοι ανθρώπινου δυναμικού και εργαζόμενοι κομμωτηρίων, του τμήματος υπηρεσιών. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση, επισκέψεις σχετικά με το αντικείμενο κατάρτισης στο φορέα υποδοχής. Επισκέψεις σε οργανισμούς και επιχειρήσεις. Πολιτιστικές επισκέψεις.
Οι καταρτιζόμενοι θα πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με την έκδοση των πιστοποιητικών Europass Mobility & βεβαίωση παρακολούθησης από το φορέα υποδοχής με τον τίτλο του σχεδίου. Το σχέδιο καλύπτεται από επιχορήγηση του Προγράμματος ERASMUS+. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 23 Φεβρουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22210 23510, 22210 86452 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του επιμελητηρίου Εύβοιας, http://www.eviachamber.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός