► Οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Χαλκίδα, Αμάρυνθο, Μαρμάρι, Γυμνό & Δήλεσι


 Με μυθολογική θεματική προσέγγιση στην "Τροία", με φαντασμαγορικές μάχες, πλαισιωμένες με σκηνικά, μουσικά εφέ, φωτισμούς, και πυροτεχνήματα, πραγματοποιούνται στις 18 Φεβρουαρίου, στις 6μμ, οι εκδηλώσεις του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού στην παραλία της Χαλκίδας.
Περισσότεροι από 400 χορευτές όλων των ηλικιών, από 28 συλλόγους αναμένεται να πάρουν μέρος στα "Γαϊτανάκια του Ευρίπου", στις 11 Φεβρουαρίου, στις 11.30πμ, κατά μήκος της παραλίας της Χαλκίδας.
Περισσότερες πληροφορίες, το τρέϊλερ, https://vimeo.com/251731381, www.youtube.com/watch?v=ebsZ2LIE_O4
Το 1o Καρναβάλι του Δηλεσίου


Στις 18 Φεβρουαρίου, στις 12πμ, πραγματοποιείται στην πλατεία Δηλεσίου το 1o Καρναβάλι του Δηλεσίου, που διοργανώνει το διοικητικού συμβούλιο του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, με ζωντανή μουσική και με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.
Την οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλιού αποτελούν οι, Χρήστος Ηλίας, Αγγελική Διονυσοπούλου, Σεβαστιανή Γκίκα, Μανώλης Προκοπίου, και Μάριος Μαλτζής.
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 6946 888024, και 6983 734573.
Το Καρναβάλι της Αμαρύνθου
Στις 18 Φεβρουαρίου, στις 2.30μμ, πραγματοποιείται το Καρναβάλι της Αμαρύνθου, σε συνεργασία με τους συλλόγους της Αμαρύνθου. Αποτελεί θεσμό για την πόλη, και είναι πόλος έλξης επισκεπτών, και δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
Οι εκδηλώσεις στο Γυμνό
Στις 17 Φεβρουαρίου, στις 3μμ, πραγματοποιείται στο Γυμνό, στην πλατεία Ηρώων η αποκριάτικη εκδήλωση του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, με τίτλο "Τα κουκιά", με κλόουν, σερπαντίνες και κεράσματα για όλους, παραδοσιακούς και αποκριάτικους χορούς από τα τμήματά χορού παιδικά & ενηλίκων, χορούς zumba κ.α.
Το Καρναβάλι του Μαρμαρίου
Στις 18 Φεβρουαρίου, στις 2.30μμ, πραγματοποιείται το Καρναβάλι του Μαρμαρίου, που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Μαρμαρίου και από το 1989 είναι θεσμός στη Νότια Εύβοια. Οι εκδηλώσεις του φετινού Καρναβαλιού, πραγματοποιούνται με τη συνεργασία μεταξύ άλλων, του συλλόγου "Χοροδιάσταση", με το συντονισμό της Σέβης Κρισίλια, του χορευτικού τμήματος Μαρμαρίου με επικεφαλής τη δασκάλα Αναστασία Μπούρνου - Αστηθά, και του πολιτιστικού φορέα "Ανεμοπύλες".
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 6936 462968

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός