Εκδήλωση - παρουσίαση του προγράμματος του 2ου φεστιβάλ bio Mechanical, στη ΧαλκίδαΕκδήλωση - παρουσίαση του προγράμματος του 2ου φεστιβάλ bio Mechanical, διοργανώνει στις 27 Μάρτη, στις 8μμ, το διοικητικό συμβούλιο του Θεάτρου Χαλκίδας, στο αμφιθέατρο της περιφέρειας Εύβοιας.
Η εκδήλωση, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας θεάτρου.
Το 2ο φεστιβάλ bioMechanical, πραγματοποιείται από την 1η έως τις 31 Ιουλίου, στον πολιτιστικό χώρο της Αυλίδειας Αρτέμιδας, στον όρμο στο Μικρό Βαθύ, κι έχει στόχο την ανάδειξη του πολιτιστικού χώρου, και την προώθηση του πολιτισμού και των τεχνών.
Σημειώνεται, ότι καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Χαλκίδας είναι ο Γιάννης Κατσάνος, φιλόλογος και σκηνοθέτης.
Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Σορβόννη, master 2, Arts, lettres, langues et civilisations, στο πανεπιστήμιο - université de Provence, Aix-en-Provence, απόφοιτος της σχολής κινηματογράφου Σταυράκου, και έχει εργαστεί για οκτώ χρόνια στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Μασσαλία, στο College et Lycée Thiers, ελληνικό σχολείο, και στη Λυών, στο College Vendome, ελληνικό σχολείο, από το 2001 έως το 2008.
Είχε την επιμέλεια της ταινίας "Η Κατάρα του Αριστοτέλη - Liber de pomo", στο 10ο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Maremetraggio 2009, Τεργέστη, συμμετοχή του 4ου λύκειου Χαλκίδας.
Τέλος, ήταν εισηγητής στο πανεπιστήμιο Stendhal Grenoble III, σε συνέδριο με θέμα, "Διδάσκοντας το σύγχρονο θέατρο", 2006.
Που: Αμφιθέατρο περιφέρειας Εύβοιας, Χαλκίδα
Πότε: 27 Μάρτη, στις 8μμ
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 6972 162 440, και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός