ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στο Φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2018 – Αθηνόραμα”
4 – 6 Μαΐου 2018, Τεχνόπολη Γκάζι

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2018, που διοργανώνεται από το Αθηνόραμα, και θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Μαΐου 2018 στο χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, για τους παραγωγούς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Στο γαστρονομικό φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2018» συμμετέχουν εταιρείες που παράγουν κατά βάση τυποποιημένα προϊόντα προσβάσιμα στον καταναλωτή. Το φεστιβάλ, ξεφεύγει από τη λογική των τυποποιημένων εκθέσεων τροφίμων και ποτών που έχουν διοργανωθεί μέχρι σήμερα, καθώς περιλαμβάνει αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα και απευθύνεται μόνο σε παραγωγούς μικρής παραγωγικής κλίμακας, με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές. Συμπληρωματικά, σημαντικό κομμάτι του Φεστιβάλ αποτελούν τρεις μεγάλοι διαγωνισμοί που βραβεύουν τους παραγωγούς που συμμετέχουν στο φεστιβάλ: α) ο διαγωνισμός κοινού που βραβεύει τα αγαπημένα προϊόντα των επισκεπτών, β) ο διαγωνισμός Καινοτομίας, που βραβεύει τα τρία πιο καινοτόμα προϊόντα του φεστιβάλ , και γ) ο διαγωνισμός Συσκευασίας, που βραβεύει τα τρία προϊόντα με τις καλύτερες συσκευασίες . Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: http://elladagiortigefseis.gr/.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καλύπτεται σχεδόν εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των δράσεων της για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εταιρεία - παραγωγό ανέρχεται στα €100, πλέον του ΦΠΑ 24%.

Παρακαλούμε τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: angelakopoulosn@kye.com.gr ή στο rodim@kye.com.gr ή στο fax: 2221036005).
Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητα για την κάλυψη των θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, Αρμόδια Στελέχη ΚΥΕ: κα Μάρω Ρόδη, Τ. 2261350255 και κ. Νίκος Αγγελακόπουλος, Τ. 2231030190.ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2018” – Αθηνόραμα
__/__/2018

ΑΙΤΗΣΗ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΟΝΟΜΑ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Τ.Κ.:
ΠΟΛΗ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
FAX:
Ε -MAIL:

ΚΛΑΔΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ / ΠΡΟΙΟΝΤΑ :
(Περιγράψτε αναλυτικά)

ΠΡΟΣ:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Αναπτυξιακού
Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

Σας ενημερώνω ότι επιθυμώ να συμμετάσχω ως εκθέτης στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2018” – Αθηνόραμα, που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Μαΐου 2018, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με κόστος συμμετοχής 100 ευρώ, πλέον του ΦΠΑ 24%, το οποίο δεσμεύομαι να αποδώσω με νόμιμο τρόπο στη εταιρεία διοργάνωσης του φεστιβάλ ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ A.E.Ο ΑΙΤΩΝ/ ΟΥΣΑΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
(Υπογραφή & Σφραγίδα)

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΟΡΤΗ, ΓΕΥΣΕΙΣ” 2018 – ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ
4 – 6 Μαΐου 2018, Τεχνόπολη Γκάζι

Το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Φεστιβάλ «Ελλάδα – Γιορτή – Γεύσεις» 2018, θα καταλαμβάνει σχεδόν το συνολικό εμβαδόν 114 τ.μ., του ΚΤΙΡΙΟΥ 2, στους κλειστούς εκθεσιακούς χώρους της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΑΝΑ ΕΚΘΕΤΗ:
Ο συνολικός χώρος στο Κτίριο 2 επιτρέπει την κατασκευή 12 ατομικών περιπτέρων 9 τ.μ.
Το κάθε περίπτερο θα εξυπηρετεί 2 εκθέτες.

Κάθε εκθέτης δικαιούται :
1) Βασική δομή από προφίλ αλουμινίου (τα χρώματα στη φωτογραφία δεν είναι τα τελικά) και ωφέλιμα τ.μ. 4,5 τ.μ.
2) Μετώπη με την αναγραφή της επωνυμίας του.
3) Πάγκος διάστασης 1 μέτρο ύψος Χ 1 μέτρο πλάτος Χ 0,50 βάθος.
4) 2 ράφια
5) 1 σκαμπό
6) Αποθήκη με πόρτα φυσούνα σε κάθε περίπτερο (θα εξυπηρετεί και τους 2 εκθέτες που θα βρίσκονται στο περίπτερο των 9 τ.μ).
7) Επαρκής φωτισμός συγκεκριμένης ισχύος
8) 1 πρίζα 500 watt ανά εκθέτη
9) Ειδικά για τους εκθέτες κρασιού, μπύρας και λοιπά, πάγος σε όλη την διάρκεια του φεστιβάλ
10) Κάδος για απορρίμματα.
11) Καθαρισμός περιπτέρου

ΚΟΣΤΟΣ για συμμετοχή : 100 ευρώ + ΦΠΑ

Ενδεικτική φωτογραφία των περιπτέρων:
Φωτογραφία από το περυσινό Φεστιβάλ:

Γενικές υπηρεσίες - Υπηρεσίες προβολής:
Η διοργανώτρια εταιρία «αθηνόραμα» επενδύει σημαντικά στην προώθηση του φεστιβάλ αυτού καθαυτού, στους μικρούς Έλληνες παραγωγούς, στους σεφ και bloggers που συμμετέχουν στα γευστικά δρώμενα και σε όλους τους συνεργάτες που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ. Η προβολή τους χρησιμοποιεί όλα τα μέσα της εταιρίας, ηλεκτρονικά και έντυπα, όπου προβάλλονται οι συνεργάτες με ευρηματικές διαφημίσεις,αλλά και δημοσιογραφικά θέματα. Πέρα από τα μέσα της εταιρίας, η προώθηση του φεστιβάλ έχει ένα σημαντικό πρόγραμμα προώθησης (διαφήμιση σε άλλα site, αφισοκόλληση σε όλη την Αθήνα, ραδιοφωνικές διαφημίσεις.

Γαστρονομικές – Πολιτιστικές εκδηλώσεις και ημερίδες:
Σημαντικό κομμάτι του Φεστιβάλ αποτελούν τρεις μεγάλοι διαγωνισμοί που βραβεύουν τους παραγωγούς που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ:
  1. Ο διαγωνισμός κοινού που βραβεύει τα αγαπημένα προϊόντα των επισκεπτών
  2. Ο διαγωνισμός καινοτομίας, που βραβεύει τα τρια πιο καινοτόμα προϊόντα του Φεστιβάλ (τα βραβεία προκύπτουν από εξειδικευμένη κριτική επιτροπή του «αθηνοράματος» και συνεργατών του)
  3. Ο διαγωνισμός συσκευασίας, που βραβεύει τα τρια προϊόντα με τις καλύτερες συσκευασίες (τα βραβεία προκύπτουν από εξειδικευμένη κριτική επιτροπή του «αθηνοράματος» και συνεργατών του)

Μαγειρέματα, διάσημοι σεφ, γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις προϊόντων και πολλά άλλα events. Από τα σημαντικότερα στοιχεία του Φεστιβάλ είναι το πρόγραμμα παράλληλων γευστικών εκδηλώσεων, οι οποίες αναδεικνύουν τα ποιοτικά προϊόντα, τον πλούτο των γεύσεων, τις ιδιαιτερότητες, την ιστορία και τη ξεχωριστή ταυτότητά τους.
Θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορός και τέχνες θα είναι παρόντα και στο φετινό «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις». Μια σειρά από happenings θα συμβάλουν με αναμφισβήτητο τρόπο στην απόλαυση των επισκεπτών και θα τονίσουν την ποιοτική δημιουργικότητα της κοινωνίας μας σε όλους τους τομείς.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1