Με τη συμμετοχή της Χαλκιδέας ποιήτριας Κυριακής Λυμπέρη, η κεντρική εκδήλωση του Κύκλου Ποιητών, στην ΑθήναΜε τη συμμετοχή της Χαλκιδέας ποιήτριας Κυριακής Λυμπέρη, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις 7, στη Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα, η κεντρική εκδήλωση του Κύκλου Ποιητών, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποίησης.
Μέλη του Κύκλου, απήγγειλαν ποιήματα με θέμα "Το παιδί στην ποίηση, ποιήματα για το παιδί".
Διάβασαν οι ποιητές, Κυριακή Λυμπέρη, Πόπη Αρωνιάδα, Ευάγγελος Κ. Βαλσαμίδης, Μαριέττα Δενδρινού - Πεπελάση, Γιώργος Δουατζής, Γιάννης Ευσταθιάδης, Ελένη Ηλιοπούλου - Ζαχαροπούλου, Γιώργος Χ. Θεοχάρης, Δημήτρης Κακαβελάκης, Έφη Καλογεροπούλου, Βασίλης Λεβαντίδης, Στάθης Κουτσούνης, Κώστας Κουτσoυρέλης, Αντώνης Μακρυδημήτρης, Χάρης Μελιτάς, Κωνσταντίνος Μπούρας, Σωτήρης Νικολακόπουλος, Ηρώ Νικοπούλου, Παυλίνα Παμπούδη, Γιάννης Πατίλης, Λέανδρος Πολενάκης, Ειρήνη Ρηνιώτη, Αγγελική Σιδηρά, Ντίνος Σιώτης, Μαρία Κουρολιάκου, Ελένη Τζατζιμάκη, Λουάν Τζούλις, Κωστής Τριανταφύλλου, και Αλέκος Φλωράκης.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος - Ίκαρος Μπαμπασάκης, και πλαισίωσαν με νότες οι μουσικοί, Νίκος Τσώλης - Τα Κακά Σπόρια, και Διαμαντής Διαμαντίδης.
Σημειώνεται, ότι η εκδήλωση, μεταδόθηκε απ’ ευθείας από το Τρίτο πρόγραμμα της ΕΡΤ.
Περισσότερες πληροφορίες στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1