ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΦΗΓΗΣΗΣ


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης (20 Μαρτίου) πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα Σοφοί – τρελοί στις 18 Μαρτίου 2018 στο Θολωτό της Κρύας.
Γυναίκες και Άνδρες της Λιβαδειάς δέχτηκαν την πρόσκληση της Βιβλιοθήκης και μας χάρισαν ξεχωριστές στιγμές. Αφηγήθηκαν με χιούμορ, συγκίνηση αλλά, κυρίως, με το δικό τους μοναδικό τρόπο ιστορίες από τα παλιά και μοιράστηκαν μαζί μας τις πολύτιμες αναμνήσεις τους.
Οι 10 υπέροχοι αφηγητές ήταν οι Έφη Κόγκα, Νίκος Λιτσάκης, Ιφιγένεια Τζαννέτου, Πόπη Καθάριου, Μορφούλα Αγγελή, Γιάννα Μπαδήλα, Λούλα Μαρλάση, Ισμήνη Γαλάνη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και Αργυρώ Αγγελίνα-Ζωγράφου.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Αφηγητής Γιώργος Λάιος .
Συνόδευσε στο πιάνο η Κατιάνα Πέτσα, μαθήτρια 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς και σκιτσάρησε τις ιστορίες ο Νικόλας Λούκας, μαθητής 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς. Επίσης στη φωτογράφηση ήταν ο μαθητής του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς Άγγελος Δελής.
Η εκδήλωση είχε την υποστήριξη του Συλλόγου «Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1