Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κύμης - Αλιβερίου "το τετράδιο της ντροπής"

Ο αντιδήμαρχος του δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου σχετικά με τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αναφέρει μεταξύ άλλων για το "τετράδιο της ντροπής", της λαϊκής της Κύμης.
Εχθές στο δημοτικό συμβούλιο ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε κάτι για το οποίο έπρεπε να είχε φροντίσει να κάνει η προηγούμενη δημοτική αρχή δηλαδή το αυτονόητο τον ισολογισμό κάθε έτους ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο δήμος.
Τέθηκαν πολλά θέματα σχετικά με τα αποτέλεσματα του ορκωτού λογιστή και ακούστηκαν σημαντικά στοιχεία όπως δημιουργήθηκαν επίσης και πολλά ερωτήματα και απορίες προς την αντιπολίτευση στα οποία δεν πήραμε ουσιώδεις απαντήσεις. 
Ένα από όλα αυτά ήταν και τα χρήματα των λαϊκών αγορών και συγκεκριμένα της Κύμης καθώς τα χρήματα που εισέπρατταν δεν έμπαιναν στα ταμεία του Δήμου αλλά τα διαχειριζόταν η τότε αντιδήμαρχος με τις ευλογίες του τότε δημάρχου.
Όπως και στην εισήγηση μου, ανέφερα ότι πάνω στον πανικό τους που έχασαν τις εκλογές ξέχασαν ένα τετράδιο, ένα τετράδιο ντροπής που είχε λεπτομερώς που πήγαιναν τα λεφτά από το ταμείο και  ποιοι ήταν οι αποδέκτες. Εντελώς τυχαία ανάφερα ένα όνομα για να καταλάβουν όλοι πως δεν είχε καμία σχέση με τον δήμο και όμως λάμβανε κάθε εβδομάδα ένα ποσό το οποίο όπως όλοι γνωρίζουν στην περιοχή ήταν το παιδί για όλα τα θελήματα μέχρι και στα όρια της εκμετάλλευσης τον είχαν! 
Έγινε μείζον θέμα από την αντιπολίτευση ότι είναι ΑΜΕΑ για να προσπαθήσει να καλύψει άλλη μια τρύπα που δημιούργησε στα ταμεία και δέχθηκα βολές ότι δεν σέβομαι ένα παιδί ΑΜΕΑ. 
Αντιθέτως κύριοι σέβομαι το κάθε πρόβλημα ενός τέτοιου συνανθρώπου μας και είμαι ο πρώτος που βοηθάω σε τέτοιες καταστάσεις και δεν τα εκμεταλλεύομαι! Η ευαισθησία σε τέτοια άτομα θα φαινόταν αλλιώς και από εσάς αν τον πληρώνατε από την τσέπη σας «κύριε» Θωμά και όχι από τα ταμεία του Δήμου. Αυτά για να κλείσει το θέμα! 
Το τετράδιο της ντροπής θα πάρει και αυτό το δρόμο προς τον εισαγγελέα και εκεί θα είμαστε όλοι σαν θεατές να δούμε ακόμα έναν επικό θεατρικό λόγο σας με δάκρυα στα μάτια να ζητάτε συγχώρεση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής