Εκδήλωση - παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου, στην ΑμφίκλειαΕκδήλωση - παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Γιάννη Καλπούζου, με τίτλο "Γινάτι, ο σοφός της λίμνης", διοργανώνεται στις 26 Μάρτη, στις 7μμ, στην αίθουσα του Παπακώστειου πολιτιστικού κέντρου Αμφίκλειας.
Για το βιβλίο, που κυκλοφορεί σε 576 σελ. από τις εκδόσεις Ψυχογιός, θα μιλήσουν οι, Αθηνά Θανασιά, εκπαιδευτικός του δημοτικού σχολείου Αμφίκλειας, Νίκος Παπαγεωργίου, δρ φιλολογίας και ο συγγραφέας.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι, Βασιλική Παπαστάμου, εκπαιδευτικός του δημοτικού σχολείου Αμφίκλειας και Ελένη Μπέσιου, πρ. δημόσιας βιβλιοθήκης Αμφίκλειας.
Την εκδήλωση συντονίζει η Γιώτα Χουλιάρα - Σιδερά, επικεφαλής του δημοτικού σχολείου Αμφίκλειας.
Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Αμφίκλειας, και θα κλείσει με μουσικές νότες, με τη μουσική σχολή Παναγιώτη Κέφου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1