► Εκδήλωση - συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Εύβοιας & του συλλόγου δασκάλων - νηπιαγωγών ΧαλκίδαςΕκδήλωση - συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διοργανώνει στις 29 Μάρτη, στις 7μμ, στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Χαλκίδα, η ΕΛΜΕ Εύβοιας, σε συνεργασία με το σύλλογο και νηπιαγωγών της Χαλκίδας.
Η εκδήλωση πλαισιώνεται μουσικά με τους, Νίκο Γιακουμάκη, κιθάρα, φωνή, Δημήτρη Αντωνιάδη, τύμπανα, Πέτρο Βασιλείου, κιθάρα, και Μάριο Ζαχαριάδη, μπάσο.
Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στο διήμερο κινητοποιήσεων Πέμπτη 29 Μαρτίου, ώρα 7μμ στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Χαλκίδα, Παρασκευή 30 Μαρτίου ώρα 1:30μμ στα Προπύλαια. Αναχώρηση λεωφορείου από Χαλκίδα ώρα 11:30 από Πάρκο του Βούρκου, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Εύβοιας.
Σε ανακοίνωσή του τo ΔΣ του συλλόγου δασκάλων - νηπιαγωγών Χαλκίδας, τονίζει ότι, οργανώνει διήμερο κινητοποιήσεων, με σημαία αγώνα την διεκδίκηση του Δημόσιου Δωρεάν σχολείου και το δικαίωμα στην εργασία, για μια ζωή αξιοπρέπειας.
Καλεί τα μέλη του συλλόγου να συμμετέχουν δυναμικά την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 7.00 στην πλατεία ταχυδρομείου σε μουσική διαμαρτυρία που συνδιοργανώνει με την ΕΛΜΕ Εύβοιας.
Νίκος Γιακουμάκης, κιθάρα, φωνή, Δημήτρης Αντωνιάδης, τύμπανα, Πέτρος Βασιλείου, κιθάρα, και Μάριος Ζαχαριάδης, μπάσο.
Την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στην απεργιακή κινητοποίηση με 3ωρη στάση εργασίας από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος και των ΔΥΕΠ και 3ωρη από τον Σύλλογο, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα στα Προπύλαια.
Αναχώρηση στις 11.30 από το Βούρκο με λεωφορείο του συλλόγου.
Δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 6974341868 Βέτα Κορωναίου.
Παλεύουμε, συνεχίζει στην ανακοίνωσή του τo ΔΣ, για:
μόνιμους, μαζικούς διορισμούς για την κάλυψη όλων των αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης,
ενιαία δημόσια δωρεάν δεκατετράχρονη εκπαίδευση (ενιαίο δωδεκάχρονο δημόσιο δωρεάν υποχρεωτικό σχολείο και δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση για όλα τα παιδιά 4 έως 6 στο δημόσιο Νηπιαγωγείο) άμεσα σε όλη τη χώρα,
στήριξη της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης,
εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών και μονίμων,
μείωση της αναλογίας εκπαιδευτικών - μαθητών σε 1:15 για το νηπιαγωγείο και 1:20 για το δημοτικό σχολείο,
αύξηση δαπανών για την παιδεία, υπεράσπιση των μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.
Συμμετέχουμε δυναμικά...
επειδή η σιωπή είναι συνενοχή...
η αδιαφορία συναίνεση…
και η αποχή αποδοχή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής