Εκδήλωση του σωματείου Διάζωμα, για τα αρχαία θέατρα της Στερεάς Ελλάδας, στο μέγαρο μουσικής Αθήνας


• Το Διάζωμα και το μέγαρο μουσικής Αθήνας, στο πλαίσιο του χειμερινού κύκλου του 2018, με θέμα "Λεωφόροι Ανάπτυξης & Πολιτισμού", διοργανώνουν στις 15 Μαρτίου, στις 7μμ, στην αίθουσα "Δημήτρης Μητρόπουλος" του μεγάρου μουσικής Αθήνας, Β. Σοφίας & Κόκκαλη, τη δεύτερη συζήτηση για την πολιτιστική και περιβαλλοντική διαδρομή της Στερεάς Ελλάδας, "Τα μονοπάτια της ιστορίας".
Στο πλαίσιο της διάλεξης, η Ροζίνα Κολώνια, επίτιμη έφορος αρχαιοτήτων, θα μιλήσει, με τίτλο, "Τα αρχαία θέατρα της Στερεάς Ελλάδας. Στα βήματα του Απόλλωνα και του Διονύσου".
Μετά το τέλος της ομιλίας οι, Ευαγγελία Παπαδοπούλου, δρ. αρχαιολογίας, και Γιάννης Νικολόπουλος, συνιδρυτής της εταιρείας "Clio Muse", θα ξεναγήσουν το κοινό στο "Ψηφιακό πανόραμα της φύσης και πολιτισμού".
 Την εκδήλωση συντονίζει ο πρόεδρος του Διαζώματος, Σταύρος Μπένος.
Περισσότερες πληροφορίες τηλ. 210 82 54 256, και στη διεύθυνσηwww.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=3967, βίντεο,  https://youtu.be/2ayO_vOLHcA

Η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός