"Πες το μ΄ ένα στίχο": Εκδήλωση του συνδέσμου φιλολόγων Εύβοιας, στη Χαλκίδα


"Πες το μ΄ ένα στίχο", είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει στις 21 Μάρτη, στις 7μμ, στη Χαλκίδα, ο σύνδεσμος φιλολόγων Εύβοιας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ποίησης.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης μαθητές και μαθήτριες των γυμνασίων και λυκείων της Εύβοιας, θα διαβάσουν ποιήματα που έγραψαν για την εκδήλωση εορτασμού της παγκόσμιας μέρας ποίησης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, και έχει στόχο την ενίσχυση της επαφής των μαθητών με την ποίηση, και διοργανώνεται σε συνεργασία με την π.ε. Εύβοιας, στο αμφιθέατρο της Λ. Χαϊνά 93, στη Χαλκίδα.
Σε αυτή την κατεύθυνση, ο σύνδεσμος φιλολόγων, έχει προσκαλέσει μαθητές και μαθήτριες από τα γυμνάσια και τα λύκεια της Εύβοιας, να πάρουν μέρος στον εορτασμό με ένα πρωτότυπο ποίημα δικό τους, μέχρι 30 στίχους, με ελεύθερο θέμα, ή επιλογή ενός αγαπημένου ποιήματός τους.
Σημειώνεται, ότι πρόεδρος του συνδέσμου φιλολόγων Εύβοιας είναι η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου, και γενική γραμματέας η Βασιλική Πρασσοπούλου.
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22210 77316, syndesmosfilologeyv[@]gmail.com, και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις
Πότε: 21 Μαρτίου, 7μμ

Πού: Χαλκίδα, Λ. Χαϊνά 93Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1