ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΑΝΤ., ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ., ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣΘα προλογίσουν το νέο βιβλίο του Γ. Κατσιμπάρδη
Τυπώνεται και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες το νέο βιβλίο του Γιώργου Κατσιμπάρδη, που έχει τον τίτλο ¨Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ¨, και υπότιτλο ¨Με σύντομες αναφορές σε βοιωτικές πόλεις που είχαν διαχρονική παρουσία και πολυδιάστατη προσφορά¨.
Το βιβλίο – εμπλουτισμένο με μεγάλο αριθμό σπάνιων εικόνων, από τα σπουδαιότερα Μουσεία του κόσμου και, βέβαια, από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας – θα προλογίσουν ο νέος πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών κύριος Αντώνης Κουνάδης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας κύριος Κώστας Μπακογιάννης, και άλλοι διακεκριμένοι επιστήμονες με τους οποίους ο Γιώργος Κατσιμπάρδης βρίσκεται σε επαφή.
Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2018, στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Θήβας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός