ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ Η ΜΠΟΥΤΟΥΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑΜια ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια του Α.Σ. ΚΑΠΕΤΑΝ Ι. ΛΙΑΠΗΣ Μπουτούζα Γεωργία στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες πάλης , οι οποίοι διεξήχθησαν στις 28 Μαρτίου 2018 στο Βόλο. Με συστηματική προπόνηση και πολύ δουλειά κατάκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο πετυχαίνοντας το στόχο της για τη φετινή χρονιά. Η επιτυχία αυτή της εξασφάλισε τα επιπλέον μόρια που δίνει το Υπουργείο Παιδείας για τις πανελλήνιες εξετάσεις .
. Στους συγκεκριμένους σχολικούς αγώνες επίσης αγωνίσθηκαν με επιτυχία ο Δάβρης Ιωάννης κατακτώντας την 5η θέση, ο Κρητικός Ιωάννης κατακτώντας την 7η θέση , και τέλος ο Ρούσεβ Χρήστος και ο Παπάρας Δημήτρης κατακτώντας την 9η θέση .
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μέσω του τύπου θέλει για μία ακόμη φορά να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές που επάξια εκπροσώπησαν το σύλλογο και τα Οινόφυτα σ΄ αυτούς τους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες. .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής