ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ Η ΜΠΟΥΤΟΥΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑΜια ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια του Α.Σ. ΚΑΠΕΤΑΝ Ι. ΛΙΑΠΗΣ Μπουτούζα Γεωργία στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες πάλης , οι οποίοι διεξήχθησαν στις 28 Μαρτίου 2018 στο Βόλο. Με συστηματική προπόνηση και πολύ δουλειά κατάκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο πετυχαίνοντας το στόχο της για τη φετινή χρονιά. Η επιτυχία αυτή της εξασφάλισε τα επιπλέον μόρια που δίνει το Υπουργείο Παιδείας για τις πανελλήνιες εξετάσεις .
. Στους συγκεκριμένους σχολικούς αγώνες επίσης αγωνίσθηκαν με επιτυχία ο Δάβρης Ιωάννης κατακτώντας την 5η θέση, ο Κρητικός Ιωάννης κατακτώντας την 7η θέση , και τέλος ο Ρούσεβ Χρήστος και ο Παπάρας Δημήτρης κατακτώντας την 9η θέση .
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μέσω του τύπου θέλει για μία ακόμη φορά να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές που επάξια εκπροσώπησαν το σύλλογο και τα Οινόφυτα σ΄ αυτούς τους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες. .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός

Κέφι και εκπλήξεις στο Αποκριάτικο Γλέντι στον Άγ. Θωμά Τανάγρας