«Λαϊκή Συσπείρωση» Ωρωπού


«Λαϊκή Συσπείρωση» Ωρωπού
Δημοτική αρχή και «αντιπολίτευση» ξεπλένουν τη συγκυβέρνηση και την περιφέρεια για τα διόδια
Τη δημοτική Αρχή και την αντιπολίτευση που ξεπλένουν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και την περιφέρεια για τα διόδια, καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ωρωπού. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση», τονίζει:
«H συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ανακοίνωσε δωρεάν διέλευση των κατοίκων του δήμου Ωρωπού και άλλων δήμων από τα διόδια της Νέας Οδού. Αυτό είναι το τυράκι στην φάκα, ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις για την τοποθέτηση ηλεκτρονικών διοδίων.
Προειδοποιούμε ότι τα παράπλευρα διόδια, η χιλιομετρική χρέωση δεν προορίζονται για τους "ταξιδιώτες", αλλά για τους μονίμους κάτοικους καθώς και για τους εργαζομένους στην περιοχή μας, για όλους εμάς που χρησιμοποιούμε τους δρόμους καθημερινά.
Με την πρακτική της χιλιομετρικής χρέωσης, με την παραχώρηση των δρόμων σε εργολάβους, συνηγορούν η δημοτική αρχή Ωρωπού και η "αντιπολίτευση". Αυτά άλλωστε τα έχουν εκφράσει και ψηφίσει στα δημοτικά συμβούλια.
Συμφωνούν και οι πρώην πρωτεργάτες του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", που σήμερα είναι διορισμένοι σε κυβερνητικά πόστα από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι μαζί, επιχειρούν να βγάλουν "λάδι" την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ κ.λπ., την περιφερειακή αρχή της κ. Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ) για το ξεπούλημα των εθνικών δρόμων σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, να παρουσιάσουν ως επιτυχία τους το γεγονός ότι το χαράτσι των διοδίων θα χρεώνεται με το χιλιόμετρο (!!!) και ότι θα εισπράττουν μερίδιο από την λεία των διοδίων, με την μορφή δημοτικών τελών (!!!)…
Ο λαός μας πρέπει σταθερά να παλεύει για την κατάργηση όλων των διοδίων και ενάντια στην παραχώρηση των εθνικών δρόμων σε ιδιώτες. Να μην επιτρέψει να εγκατασταθούν πλευρικά διόδια και συστήματα ηλεκτρονικής χρέωσης.
Σε αυτό τον αγώνα θα έχει πάντα στο πλευρό του την "Λαϊκή Συσπείρωση"».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής