Εκδήλωση βράβευσης μαθητών του Ωρωπού και του Αυλώνα, στο ΕΜΠΔιακρίθηκαν στο 12ο διαγωνισμό της μαθηματικής εταιρείας - ΕΜΕ
Στις 5 Μάη, στις 13.00 έως τις 15.00 θα πραγματοποιηθεί στο ΕΜΠ, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του Ωρωπού, 1ου & 2ου Σκάλας Ωρωπού, Μαρκόπουλου Ωρωπού και Καλάμου που διακρίθηκαν στο 12ο μαθηματικό διαγωνισμό "Παιχνίδι και μαθηματικά" της μαθηματικής εταιρείας - ΕΜΕ.
Η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του 1ου Αυλώνα, θα πραγματοποιηθεί στο ΕΜΠ νωρίτερα στις 11.00 έως τι 13.00
Η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων, της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής θα πραγματοποιηθεί τμηματικά από τις 9.00 έως τις 15.00, και την Κυριακή 6 Μάη, από τις 9.30 έως τις 14.00, στην αίθουσα τελετών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, είσοδος οδός Κατεχάκη.
Ο 12ος διαγωνισμός "Παιχνίδι και μαθηματικά", πραγματοποιήθηκε στις 9 Μάρτη, με κοινά θέματα για όλα τα σχολεία της χώρας. Πήραν μέρος περισσότεροι από 70.000 μαθητές, από 3.000 περίπου σχολεία.
Στο διαγωνισμό βραβεύονται μέχρι τρεις μαθητές από κάθε τμήμα τάξης, κάθε σχολείου που πήρε μέρος.
Κεντρικός στόχος του διαγωνισμού ήταν να έλθουν οι μαθητές σε επαφή με ευχάριστα και έξυπνα μαθηματικά προβλήματα και εφαρμογές και να δουν τις δυνατότητες που δίνουν τα μαθηματικά στην καθημερινότητα.
Τα θέματα του διαγωνισμού επεξεργάστηκε η επιτροπή διαγωνισμών του μικρού Ευκλείδη.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, του ινστιτούτου εκπαιδευτικής πολιτικής και είχε την αιγίδα του υπουργείου παιδείας.
Φωτο: Ιταλική μαθηματική εταιρεία http://olimpiadi.dm.unibo.it/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής