Πρόσκληση του Λυκείου Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης" στο Ηρώδειο, στη συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, στις 21 ΙουνίουΑναστάσιος Συμεωνίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος των Μουσικών Συνόλων, στις 17 Μάη, σε συνάντηση στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ
Πρόσκληση στο λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης", για να παρακολουθήσει τη συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, στο Ηρώδειο, στις 21 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα μουσικής, με ελεύθερη είσοδο, απηύθυνε στις 17 Μάη ο κ. Αναστάσιος Συμεωνίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, στο γραφείο του, στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, σε συνάντηση - συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τους, Θανάση Τοτόμη, πολίτη του Ωρωπού, μέλος του συμβουλίου κοινωνικού ελέγχου της ΕΡΤ, και Ηρακλή Ψάλτη - με τηλεδιάσκεψη - διευθυντή του γενικού λυκείου Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης", μετά από πρωτοβουλία τους.
Στη διάρκεια της συνάντησης στην Αγία Παρασκευή, ο κ. Αναστάσιος Συμεωνίδης, ανήγγειλε τη διοργάνωση συναυλίας της Χορωδίας των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, στο αμφιθέατρο του Λυκείου Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης", σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί, στο διάστημα από τις 15 έως τις 30 Σεπτέμβρη.
Στη διάρκεια της συναυλίας θα ακουστούν, μουσική και τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Ακόμη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, ανήγγειλε την πρόθεσή του, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, να εμφανιστεί σε συναυλία που θα διοργανωθεί στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Λυκείου Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης", το καλοκαίρι του 2019.
Σημειώνεται, ότι με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, έχουν συνεργαστεί σαν σολίστ διάσημοι καλλιτέχνες, έλληνες και ξένοι όπως οι, Νταβίντ Όιστραχ, Τζίνα Μπαχάουερ, Χοσέ Καρρέρας, Aγνή Μπάλτσα, Βάσω Παπαντωνίου, Mονσεράτ Kαμπαγέ, Πλάθιντο Ντομίνγκο, Ρολάντο Βιγιαζόν, Λεωνίδας Καβάκος, Δημήτρης Σγούρος, Ρομπέρτο Αλάνια, Άντζελα Γκεόργκιου, Ανδρέα Μποτσέλι, Χοσέ Κούρα, Χουάν Ντιέγκο Φλόρες.

Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ: Συναυλία της Χορωδίας το Σεπτέμβρη, στη Σκάλα Ωρωπού


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1