Είκοσι ποιητές στην εκδήλωση "Αντικατοπτρισμοί", στο 2ο φεστιβάλ bio mechanical, στο Βαθύ ΑυλίδαςΕίκοσι ποιητές και ποιήτριες παίρνουν μέρος στη εκδήλωση "Αντικατοπτρισμοί στο Μικρό Βαθύ: Διαδρομές των μύθων στην πολιτεία του καιρού μας", με αναγνώσεις ή περφόρμανς ποιημάτων, εμπνευσμένων από τον τόπο του μύθου και της θυσίας, στο πλαίσιο του 2ου φεστιβάλ bio mechanical, στις 4 Ιούλη, στις 9μμ, στο Θέατρο της Αρτέμιδας, στο Βαθύ Αυλίδας.
Την εκδήλωση - ποιητική δράση, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Εύβοιας σε συνεργασία με το 2ο φεστιβάλ bio mechanical, που φέτος έχει θεματικό τίτλο "Είδωλα".
Παίρνουν μέρος οι ποιητές, Γιώργος Αλισάνογλου, Γιάννης Αντιόχου, Γιώργος Βέης, Κατερίνα Ηλιοπούλου, Λένα Καλλέργη, Πατρίτσια Κολαϊτη, Μαρία Κουλούρη, Κατερίνα Λιάτζουρα, Κλεοπάτρα Λυμπέρη, Κυριακή Λυμπέρη, Αλέξιος Μάινας, Παυλίνα Μάρβιν, Ειρήνη Μαργαρίτη, Κώστας Μπαϊρακτάρης, Μαργαρίτα Παπαγεωργίου, Αριστέα Παπαλεξάνδρου, Ιορδάνης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Τσιμπιδάκης, Μάριος Χατζηπροκοπίου, Θανάσης Χατζόπουλος.
Η δράση θα παρουσιαστεί στο Θέατρο της Αυλίδειας Αρτέμιδας, στο παλαιό λατομείο στο Μικρό Βαθύ Αυλίδας.
Το 2ο φεστιβάλ bio mechanical, Ιούλης 31 ημέρες, 24 συμμετοχές, 9 θεατρικές παραστάσεις, 8 παράλληλες δράσεις, είναι μια διοργάνωση του Θεάτρου Χαλκίδας σε συνεργασία με τον αναγκαστικό συνεταιρισμό Αυλίδας, στην οποία ο χώρος του παλαιού λατομείου - στο Μικρό Βαθύ Αυλίδας - γεμίζει με ενέργεια μέσα από την παρουσίαση ομάδων, συλλόγων και νέων καλλιτεχνών απ’ όλο τον κόσμο.
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 6972 162 440 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Η "Ελένη" του Ευριπίδη, στο Θέατρο της Αρτέμιδας στην Αυλίδα, τον Ιούλιο, βίντεο www.youtube.com/watch?v=qvyU9nINKRA&feature=youtu.be και εδώ
Πότε: 4 Ιούλη, 9μμ
Πού: Θέατρο Αρτέμιδας, Βαθύ Αυλίδας


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής