24η Διεθνής Έκθεση GULFOOD 2019 World Trade Center, Ντουμπάι – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 17 - 21 Φεβρουαρίου 2019ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2019, που θα λάβει χώρα από 17 -21/02/2019, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η GULFOOD είναι η πιο σημαντική εμπορική  έκθεση τροφίμων στη Μέση Ανατολή και προσελκύει επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν εμπορικά στην Μέση Ανατολή, Νότια Ασία και Αφρική.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:
Γενικά τρόφιμα, χυμοί, αναψυκτικά, γαλακτοκομικά,  έλαια.
Η  έκθεση  είναι μόνο τροφίμων και ποτών (εκτός των αλκοολούχων) .
Επίσης, εκτός από τα national pavilions θα λειτουργήσουν θεματικές αίθουσες για τα ποτά/αναψυκτικα (drinks), για τα γαλακτοκομικά (dairy) και για τα έλαια (oils).

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προτίθεται να συμμετάσχει στο εθνικό περίπτερο της Χώρας μας, που οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (ENTERPRISE GREECE), και θα καλύψει οικονομικά, μέρος του συνολικού κόστους (~40%), για τις επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Η τελική απόφαση και το ύψος της ενίσχυσης θα αποφασισθεί όταν θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση και περιορισμένου χώρου, παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή (αναφορά και σε αιτούμενα τ.μ.), ώστε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να προβεί σε προ κράτηση του εκθεσιακού χώρου με το Enterprise Greece.
Αρμόδιο Στέλεχος: Ελευθερία Σιώζου, e-mail : siozou.e@evia.pste.gov.gr, Τ.2221 353 594.

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη πρόσκληση συμμετοχής.
Λεπτομέρειες της περσινής πρόσκλησης ΕΔΩ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός