Νέες μορφές Υιοθεσίας των αρχαίων θεάτρων, στην 4η συνάντηση του σωματείου Διάζωμα


Οι νέες μορφές Υιοθεσίας των Αρχαίων θεάτρων, η δημιουργία διεθνούς δικτύου για τα αρχαία θέατρα στη λεκάνη της Μεσογείου, και οι συνεργασίες και δράσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση, θα παρουσιαστούν στην 4η συνάντηση του Άνω Διαζώματος που πραγματοποιείται στις 10 Ιουνίου, στις 11πμ στον πολυχώρο Eco Zone των εκδόσεων ΚΕΡΚΥΡΑ - ECONOMIA στο Μοναστηράκι, Βλαχάβα 6-8.
Η συνάντηση έχει τίτλο "diazoma network" και εστιάζει στις έννοιες εξωστρέφεια, συνέργειες και καινοτομία.
Στο 3ο Άνω Διάζωμα είχε ανακοινωθεί η πρώτη απόπειρα να προσκληθούν "πολίτες του κόσμου" από το διεθνή χώρο, σε μια συνεργασία στο έργο της προστασίας, ανάδειξης των αρχαίων θεάτρων και ένταξής τους στο κέντρο της ζωής και της βιώσιμης ανάπτυξης.
H διαδικασία είναι σε εξέλιξη και στη συνάντηση θα παρουσιαστούν νέες συνεργασίες με επιστημονικούς και πολιτιστικούς φορείς εντός και εκτός Ελλάδας.
Μέλη, εθελοντές και νέοι, συνεργάτες του Διαζώματος, ο καθένας από το δικό του γνωστικό και επαγγελματικό τομέα, θα παρουσιάσουν καινούργια projects που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Την εκδήλωση συντονίζει η  Ελένη Δουνδουλάκη, δρ. θεατρολόγος, σύμβουλος πολιτιστικής διαχείρισης.
Περισσότερες πληροφορίες, και το πρόγραμμα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής