Ανοιχτά Ζυθοποιεία: Septem στο Αυλωνάρι και Ολυμπιακή Ζυθοποιία στη Ριτσώνα, στις 16 και 17 Ιουνίου


Η Ευβοϊκές ζυθοποιίες Septem στο Αυλωνάρι και Ολυμπιακή Ζυθοποιία στη Ριτσώνα, παίρνουν μέρος στη δράση "Ανοιχτά Ζυθοποιεία", της ελληνικής ένωσης ζυθοποιών, και προσκαλούν το κοινό που ενδιαφέρεται σε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις τους, στις 16 και 17 Ιουνίου.
Το πρόγραμμα της Μικροζυθοποιίας Septem
Η Μικροζυθοποιία Septem θα είναι ανοικτή:
Σάββατο 16/06 : 10.00-20.00
Ώρες ξεναγήσεων : 11.00 - 13.00- 17.00
Κυριακή 17/06 : 11.00-14.00 & 17.00-20.00
Ώρες ξεναγήσεων : 11.30 & 18.00
Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής της μπύρας και θα γίνει γευστική δοκιμή στις μπύρες Septem και σε κάποιες εποχιακές. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες, email: info@septem.gr ,  τηλ. +30 2222 77 0000
H Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετέχει στην πρωτοβουλία της ελληνικής ένωσης ζυθοποιών «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» και ανοίγει για το κοινό τις πόρτες του ζυθοποιείου της στη Ριτσώνα, το Σάββατο 16 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα.
Οι επισκέπτες του εργοστασίου ζυθοποιίας, που επανέφερε στην ελληνική αγορά το ιστορικό σήμα της Fix και που ως εταιρεία παράγει και τις Μύθος, Henninger, Kaiser και εισάγει και διανέμει τις Carlsberg, Corona, Guiness κ.α., μπορούν να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις, να έρθουν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της παραγωγικής διαδικασίας και να συμμετέχουν σε ιδιαίτερες διαδραστικές δράσεις, εξερευνώντας και αποκτώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τον κόσμο της μπύρας. Όπως, να δοκιμάσουν διαφορετικούς τύπους μπύρας και αν τους ταιριάσουν με τα κατάλληλα εδέσματα, αλμυρά ή γλυκά ανάλογα με το γευστικό προφίλ της μπύρας, με συνοδευτικά εδέσματα αλλά και να δοκιμάσουν φρέσκια μπύρα κατευθείαν από την παραγωγή.
1) Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της μπύρας (για ομάδες των 20 ατόμων) Ώρες ξεναγήσεων: 11.30 / 12.30 / 13.30 / 15.30 / 16.30 / 17.30
2) Σεμινάρια γευσιγνωσίας (για ομάδες των 12 ατόμων)
Διαδικασία γευστικής δοκιμής διαφορετικών τύπων μπύρας
Ώρες σεμιναρίων: 12.00 / 13.00 / 14.00 / 15.00 / 16.00 / 17.00
3) Σεμινάρια foodpairing (για ομάδες των 8 ατόμων)
Καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή τύπων μπύρας και συνδυασμός με κατάλληλα εδέσματα (foodpairing), ανάλογα με το γευστικό προφίλ της μπύρας.
Ώρες σεμιναρίων: 12.30 / 14.30 / 16.30
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 210-6675200 (κα Μονοκρούσου, καθημερινές έως και τις 14/6, 10.00-16.00). Για τα άτομα που θα συμμετέχουν σε ομάδες δραστηριοτήτων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός