ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στις 3 παράλληλες εκθέσεις MEAT DAYS - DAIRY EXPO & FROZEN FOOD 2018


10-12 Νοεμβρίου 2018, Athens Metropolitan Expo

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 3πλή έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo :
MEAT DAYS 2018
(για το κρέας και τα προϊόντα του)
DAIRY EXPO 2018
(για τη γαλακτοκομία και τυροκομία)
FROZEN FOOD 2018
(για τα κατεψυγμένα τρόφιμα)
Το συγκεκριμένο εκθεσιακό γεγονός αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα προβολής και προώθησης προϊόντων σχετικά με την αγορά κρέατος, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα κατεψυγμένα τρόφιμα σε εθνικό επίπεδο. Aπευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και εμπορικούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, και αποσκοπεί στη συγκέντρωση περισσότερων των 20.000 επισκεπτών, με πλήθος δράσεων και σεμιναρίων για επαγγελματίες.
Για περισσότερες πληροφορίες για το τριπλό εκθεσιακό γεγονός: www.meatdays.gr, www.dairyexpo.gr, www.frozenfoodexpo.gr.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε παραγωγούς και εμπορικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της, από τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:
  • Κρέας, προϊόντα κρέατος, αλλαντικά, παραδοσιακά κρεατοσκευάσματα
  • Τυροκομικά, Γαλακτοκομικά, γιαούρτια, αυγά
  • Ελληνικές Φάρμες εκτροφής ζώων, για εμπορία κρέατος & πουλερικών
  • Κατεψυγμένα τρόφιμα: θαλασσινά, πίτες
  • Μπαχαρικά, μυρωδικά, βότανα, σάλτσες, dressings
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει μεριμνήσει για δύο ξεχωριστά περίπτερα, στο Hall 2 και στο Ηall 3 για τις αντίστοιχες κατηγορίες εκθέμάτων. Θα δοθεί προτεραιότητα στους παραγωγούς από τους κλάδους κρέατος και γαλακτοκομικών-τυροκομικών.
Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα διαθέτουν ατομικό εκθεσιακό χώρο (8-10 τ.μ.). Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλύπτει το 80% του κόστους συμμετοχής στην έκθεση και της κατασκευής του περιπτέρου, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα €350(πλέον ΦΠΑ).

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 29 Σεπτεμβρίου 2018, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: angelakopoulosn@kye.com.gr ή στο info@kye.com.gr r ή στο fax: 22310 28725).

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, Αρμόδιο Στέλεχος ΚΥΕ: Νίκος Αγγελακόπουλος, Τ. 2231030190.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός