Νάσος Αθανασίου: Η ίδρυση αυτής της σχολικής δομής - Ενιαίου Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου στο δήμο Ωρωπού - είναι απολύτως αναγκαία για την περιοχήΣυνάντηση Νάσου Αθανασίου - Μαρίας Κασαμπαλάκου, προχθές για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ωρωπού
Συνάντηση με τη συγγραφέα Μαρία Κασαμπαλάκου είχε στις 3 Ιουλίου, ο Νάσος Αθανασίου, βουλευτής Αττικής και κοσμήτορας της βουλής, σχετικά με την ίδρυση ενιαίου ειδικού γυμνασίου - λυκείου στο δήμο Ωρωπού.
Η ίδρυση αυτής της σχολικής δομής είναι απολύτως αναγκαία για την περιοχή, τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, καθώς θα εξυπηρετεί τουλάχιστον 35 παιδιά με ειδικές ανάγκες, που σήμερα αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες πρόσβασης σε σχολείο δευτεροβάθμιας βαθμίδας, που να τους παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση.
Ο Νάσος Αθανασίου, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο σημαντικό εγχείρημα, που έχει αναλάβει η Μαρία Κασαμπαλάκου, εκ μέρους των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών, και εξήγησε ότι θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για την ταχεία ολοκλήρωση διοικητικών διαδικασιών στα αρμόδια υπουργεία.
Για την ίδια, είπε, ότι τέτοιους ενεργούς πολίτες χρειάζεται η χώρα και ιδιαίτερα η Αττική για να εκσυγχρονιστούν και να προοδεύσουν.
Σημείωσε επίσης, ότι αυτή η κυβέρνηση και το υπουργείο παιδείας αποδίδουν εξαιρετική προτεραιότητα στη δημιουργία δομών για την ειδική εκπαίδευση των παιδιών ΑΜΕΑ, έτσι ώστε να αποκτούν αναγκαία εφόδια για την επαγγελματική σταδιοδρομία τους και την κοινωνική ενσωμάτωσή τους.
Περισσότερες πληροφορίες

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός

https://el-gr.facebook.com/nasosa8anasiou/

www.youtube.com/watch?time_continue=900&v=tdgsPrEwz9g


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός