Μάγεψε το κοινό η μουσική παλίρροια της ΕΛΜΕ Εύβοιας, στο Θέατρο Αρτέμιδας, στο Βαθύ ΑυλίδαςΜάγεψε το κοινό η μουσική παλίρροια της ΕΛΜΕ Εύβοιας, η συναυλία του Συνόλου "Χαονία" & του Εργαστηρίου Πολυφωνίας της ΕΛΜΕ Εύβοιας, χθες βράδυ, στο Θέατρο Αρτέμιδας, στο Βαθύ Αυλίδας, στο πλαίσιο του 2ου φεστιβάλ bio mechanical 2018.
Ήταν μια μαγική βραδιά. Εκεί που φύτρωνε φλισκούνι κι άγρια μέντα, κι έβγαζε η γη το πρώτο της κυκλάμινο, εκεί που η θάλασσα γινόταν ευλογία κι ήταν ευχή του κάμπου τα βελάσματα, έσμιξαν μυσταγωγικά οι φωνές και οι ψυχές των ανθρώπων σε μια πρωτόγνωρη παλίρροια, που ταξίδεψε το κοινό του φεστιβάλ, μέχρι τα σύνορα της καρδιάς όλων κι ακόμη πιο πέρα.
Σημειώνεται τέλος, ότι η ΕΛΜΕ Εύβοιας, διαθέτει εισιτήρια - με έκπτωση 50% για τα μέλη της, για την παράσταση "Ελένη" του Ευριπίδη, τα οποία μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι, με ελεύθερη επιλογή παράστασης.
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 6936192429

Το σύνολο "Χαονία" & το εργαστήρι πολυφωνίας της ΕΛΜΕ Εύβοιας, στο Θέατρο Αρτέμιδας, στο Βαθύ Αυλίδας

Πότε: 11 Ιούλη, 9.15΄μμ
Πού: Θέατρο Αρτέμιδας, Βαθύ ΑυλίδαςΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός