Φεστιβάλ χορού, ανταμώματα σε Κόκκινο Σπίτι, Δοκό, Κάνηθο & Αγ. Μαρίνα, στη Χαλκίδα


Φεστιβάλ χορού, χορευτικά ανταμώματα, διοργανώνονται στη Χαλκίδα, στο Κόκκινο Σπίτι, στο Δοκό, στην Κάνηθο & στην Αγ. Μαρίνα, στις 7, 8 και 9 Ιουλίου, από τους πολιτιστικούς συλλόγους.
Το "2ο χορευτικό αντάμωμα - χορεύοντας στην Ελλάδα, στη Χαλκίδα", διοργανώνει στις 7 & 8 Ιουλίου, στις 8μμ, στο Κόκκινο Σπίτι, στην πλατεία Μάλλιου της Χαλκίδας, o χορευτικός όμιλος Χαλκίδας.

Παίρνει μέρος η ορχήστρα παραδοσιακών μουσικών οργάνων με τους,
Νίκο Μουτσέλο, κλαρίνο, γκάιντα, καβάλι, τσαμπούνα, Νεκτάριο Κοσμίδη, βιολί, τραγούδι, Μίλτο
Σπυριδόπουλο, λαούτο, Τασούλα Κοσμίδου, κρουστά.
Ακόμη το "6ο Χορευτικό Αντάμωμα", διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Δοκού Χαλκίδας "Η Άνοιξη", στις 9 Ιουλίου, στις 9μμ, στον προαύλιο χώρο του 17ου δημοτικού σχολείου Δοκού Χαλκίδας.
Η εκδήλωση διοργανώνεται για 6η χρονιά, με τη συνεργασία των χορευτικών τμημάτων του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Λιανής Άμμου, Αλατσάτων & Μακεδονικών "Δράση-Πολιτισμός", και της χορευτικής ομάδας του δήμου Ζωγράφου.
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι, με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και την ορχήστρα του.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 6981 503 581

Κανηθιώτικα 2018
Τα "Κανηθιώτικα 2018" διοργανώνει έως τις 7 Ιουλίου, στις 9μμ, στην πλατεία Π. Γκέλη, στην Κάνηθο, ο πολιτιστικός σύλλογος Κανήθου, με τη συμμετοχή του συλλόγου "Φίλοι Στ. Καζαντζίδη", με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Στις 6 Ιουλίου: Η θεατρική παράσταση, "Οι κόρες μου και ’γώ", από τη θεατρική ομάδα του συλλόγου Κανήθου.
Στις 7 Ιουλίου: Λαϊκό πρόγραμμα, με το Γιάννη Λεμπέση, την Εύα Κανέλλη και τη λαϊκή στράτα. Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του εργαστηρίου Ν. Αρτάκης "Παναγία Φανερωμένη", και του συλλόγου Αγ. Ιωάννη.

Φεστιβάλ Αγ. Μαρίνας
Το 4ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών "Δώστε του χορού να πάει…", διοργανώνει στις 8 Ιουλίου, στις 9μμ, στον προαύλιο χώρο της η εκκλησία της Αγ. Μαρίνας, σε συνεργασία με τη μητρόπολη Χαλκίδας & τον ΔΟΑΠΠΕΧ.
Παίρνουν μέρος οι σύλλογοι, Αρέθουσα, Ν. Κριεζώτη Αγ. Τριάδας, Άνω Λιούμη Αιγάλεω και η πολιτιστική δραστηριότητα εκκλησίας Αγ. Μαρίνας.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός