Προσλήψεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Εύβοιας, στην Ερέτρια


• Θέσεις εργασίας για αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες μηχανικούς, συντηρητές αρχαιοτήτων και εργάτες, στηνΕρέτρια.
Την πρόσληψη επιστηµονικού προσωπικούκαι λοιπών ειδικοτήτων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στην Ερέτρια, του έργου «Αποκατάσταση και συντήρηση δομικού υλικού του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας.
• Την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση και συντήρηση δομικού υλικού του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας», που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ066 με ενάριθμο 2016ΕΠ06600015), από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για οκτώ (8) μήνες. 

• ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΠΕ Αρχαιολόγος 1 θέση Ερέτρια
ΠΕ Αρχιτέκτων Μηχανικός με εξειδίκευση στην αναστήλωση, αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων 
1 θέση Ερέτρια
ΤΕ Συντηρητών αρχαιοτήτων και έργων τέχνης (Α’ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ) με εξειδίκευση σε λίθο - μάρμαρο
1 θέση Ερέτρια
ΥΕ Ειδικευμένος Εργάτης με εξειδίκευση σε αναστηλωτικές - στερεωτικές εργασίες 3 θέσεις Ερέτρια
• Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αρεθούσης και Ι. Κιαπέκου, ΤΚ 34100 Χαλκίδα, υπόψιν γραμματείας της ΕΦΑ Εύβοιας (τηλ. επικοινωνίας: 2221022402), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας. Yποβολή αιτήσεων (από 7-9-2018 έως 13-9 -2018).

• Περισσότερες πληροφορίες τηλ. 22210 22402

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής