Κυκλοφορεί αύριο στα βιβλιοπωλεία της Πάτρας & όλης της χώρας η συλλογική έκδοση για τα "40 χρόνια Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας"Κυκλοφορεί αύριο στα βιβλιοπωλεία της Πάτρας και όλης της χώρας, το βιβλίο συλλογικό τόμο, με τίτλο "40 χρόνια Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας".
Πρόκειται για την επετειακή πολυτελή έκδοση, για τα 40 χρόνια δημιουργικής διαδρομής, της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας.
Στο επόμενο διάστημα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, θα πραγματοποιηθεί και η εκδήλωση παρουσίασης του στην Πάτρα και την Αθήνα.
Το βιβλίο, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Πικραμένος", και περιέχει δεκάδες κείμενα, μεταξύ άλλων, της Ελένης Δάσιου, του Λάκη Φιλιππάτου, του Βασίλη Λαδά, του Κώστα Λογαρά, του Θανάση Τοτόμη, και άλλων σινεφίλ, μελών και φίλων της Λέσχης.
Στις σελίδες του σκιαγραφείται η 40χρονη διαδρομή της Κινηματογραφικής Λέσχης με φωτογραφικό υλικό, και καταγράφονται όλες τις ταινίες που προβλήθηκαν από τη Λέσχη, οι εκδηλώσεις της, αλλά και θεωρητικά κείμενα για την πορεία του κινηματογράφου, οι καρναβαλικοί χοροί της κλπ
Σημειώνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, αποτελείται από τους, Ελένη Δάσιου, πρόεδρο, Άνθη Τομαρά, αντιπρόεδρο, Βασίλη Λαδά, γραμματέα, Ασπασία Παϊζη, ταμία, και Κώστα Λογαρά, & Σοφία Μαυρίδη, μέλη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής