Στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης η μαθηματικός της ΕΜΕ Γεωργία ΜαραγκούΣτο 2ο διεθνές συνέδριο για την τέχνη και τα μαθηματικά ''Imaginary Conference 2018, Shaping the future of Mathematics communication''
Με το έργο της ''Συλλέγοντας καρπούς από το δέντρο του Πυθαγόρα'', χρησιμοποιώντας μορφοκλασματικές καμπύλες
Στο 2ο διεθνές συνέδριο με τίτλο ''Imaginary Conference 2018, Shaping the future of Mathematics communication'' - η διδακτική των μαθηματικών και η οπτικοποίησή τους, που πραγματοποιείται στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, από τις 5 έως τις 8 Δεκέμβρη, παίρνει μέρος με το έργο της ''Collecting Fruits from Pythagoras Tree'', η μαθηματικός της ΕΜΕ και του 1ου Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού Γεωργία Μαραγκού.
Τη διοργάνωση έχει το Universidad de la República της Ουρουγουάης, και πραγματοποιείται στην περιοχή Facultad de Ingeniería, του Μοντεβιδέο.
Σημειώνεται ότι, η μαθηματικός Γεωργία Μαραγκού του 1ου Γυμνάσιου Σκάλας Ωρωπού, κατέκτησε διεθνή διάκριση στη Στοκχόλμη, στις 25 έως τις 29 Ιουλίου, στη διάρκεια της ετήσιας διοργάνωση μαθηματικών - έργων τέχνης, ''The Bridges Math Art Exhibition 2018'', που πραγματοποιήθηκε, στο National Museum of Science and Technology.
Πρόσθετα, πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Διαλεκτής Αγγελή, φιλοξένησε η ''Εφημερίδα των Συντακτών'', στις 28 Αυγούστου, παρουσιάζοντας τη διεθνή διάκρισή της, και την εναλλακτική μέθοδο εργασίας στα μαθηματικά της Γεωργίας Μαραγκού, εκπαιδευτικού του 1ου Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού.
Περισσότερες πληροφορίες, email: geomar1712yahoo.gr, και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις
1. ic18.imaginary.org

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής