Επίσκεψη του Δημήτρη Αναγνωστάκη σε έξι δήμους της Βοιωτίας"Επισκέφτηκα σήμερα τους φίλους δημάρχους στη Βοιωτία, όχι  για να τους χτυπήσω την πλάτη αλλά να τους εξηγήσω από κοντά και προσωπικά στον καθένα, την απόφασή μου να διεκδικήσω την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το σχέδιό μου για το μέλλον, τόνισε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μετά το αυτοδιοικητικό οδοιπορικό του σε έξι δήμους της Βοιωτίας.
Το όφειλα αυτό απέναντι σε ανθρώπους, που κράτησαν ζωντανή την αυτοδιοίκηση και όρθιες τις τοπικές κοινωνίες στον καιρό της μακροχρόνιας κρίσης.
Εξήγησα στους δημάρχους, ότι  το αύριο στη νέα εποχή  θα πρέπει να το σχεδιάσουμε μαζί, ως χρέος οφειλόμενο στη νέα γενιά, καταθέτοντας την πλούσια αυτοδιοικητική και διοικητική μας εμπειρία και επενδύοντας στην πολιτική ωριμότητα που απαιτούν οι καιροί.
Τέλος, τους ενημέρωσα ότι σχεδιάζουμε και θα υλοποιήσουμε στην περιφέρειά μας, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που απαντά στα προβλήματα των πολιτών, επουλώνει πληγές και ανοίγει προοπτικές για μια βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη, για μια περιφέρεια υπεροχής και κοινωνικής συνοχής".
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα Δημήτρης Αναγνωστάκης συνοδευόταν από τους περιφερειακούς συμβούλους Λένα Σύρου, Γιάννη Μελισσάρη και συνεργάτες του.
Στη διάρκεια της περιοδείας του ο Δ. Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του  συναντήθηκαν με τους, δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια, δήμαρχο Θήβας Σπύρο Νικολάου και συνεργάτες του, δήμαρχο Αλιάρτου - Θεσπιέων Γιώργο Ντασιώτη και συνεργάτες του, δήμαρχο Ορχομενού και πρόεδρο της περιφερειακής ένωσης δήμων Στερεάς Ελλάδας Λουκά Υπερήφανο, δήμαρχο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας Γιάννη  Γεωργακό και συνεργάτες του, και δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου και συνεργάτες της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός