Συγκέντρωση - συζήτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Δήλεσι


Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 η Λαϊκή Συσπείρωση, ο συνδυασμός που υποστηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους & τις Περιφέρειες όλης της Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση-συζήτηση στο Δήλεσι.
 Στη συγκέντρωση αυτή θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσουμε το πλαίσιο των διεκδικήσεων & το περίγραμμα των θέσεων του συνδυασμού μας μπροστά στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές.
 Πιστεύουμε πως μπορεί και πρέπει να αναπτυχθεί ένας ουσιαστικός διάλογος και να αναδειχθούν αφενός τα πολλά και ουσιαστικά προβλήματα των εργατικών-λαϊκών στρωμάτων της περιοχής και αφετέρου οι αιτίες τους, οι ευθύνες της δημοτικής αρχής και αυτές των κυβερνήσεων αλλά και ο τρόπος που θα διεκδικήσουμε να δοθούν λύσεις που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.
 Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, 18:00, ΚΑΠΗ Δηλεσίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1