Κατάμεστο από εκατοντάδες υποστηρικτές το αμφιθέατρο της περ. ενότητας Εύβοιας, στην εκδήλωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Χαλκίδα


Στο κατάμεστο από εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές αμφιθέατρο της περ. ενότητας Εύβοιας, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Χαλκίδα, η πρώτη ανοικτή εκδήλωση και παρουσίαση του Συνδυασμού "Στερεά… Υπεροχής" του Δημήτρη Αναγνωστάκη, υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.
Στην ομιλία του ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, τόνισε την ανάγκη αλλαγής στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μακριά από κομματικά παιχνίδια.
Σημείωσε ακόμη, ότι θα συνεχίσει το αυτοδιοικητικό του οδοιπορικό στην αιρετή περιφέρεια του Καλλικράτη και θα βρεθεί μπροστά σαν υποψήφιος, θα αναμετρηθεί με όλες του τις δυνάμεις, χωρίς δαχτυλίδια και κομματικές αντιπαραθέσεις. Τόνισε ακόμη, ότι δεν είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τον τιμά και θα συνεχίζει να το κάνει.
Στο τέλος της ομιλίας του, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης παρουσίασε τους υποψήφιους, του συνδυασμού του "Στερεά… Υπεροχής", και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση.
Η Όλγα Γεροβασίλη, υπουργός δικαιοσύνης, στην ομιλία της στην εκδήλωση, τόνισε ότι χάνει έναν δικό της άνθρωπο. Στα χρόνια που πέρασαν, συμπλήρωσε η κ. Γεροβασίλη, το υπουργείο δικαιοσύνης άλλαξε τρείς υπουργούς, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης όμως παρέμεινε στη θέση του, έδειξε ανιδιοτέλεια και συλλογικότητα.
Ακόμη, ο Γιάννης Πανούσης, πρ. υπουργός δικαιοσύνης, μιλώντας τόνισε το ήθος και την αξιοπρέπεια του Δημήτρη Αναγνωστάκη, και το πόσο σκληρά και αποτελεσματικά εργάστηκε στη θέση του γενικού γραμματέα δημόσιας τάξης. Και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: Φίλε Δημήτρη προχώρα μπροστά και θα σταθούμε πλάι σου.
Στο χαιρετισμό της, η Μαρία Γιαμά, πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος Εύβοιας της ΑΔΕΔΥ, και συνάδελφος του Δημήτρη Αναγνωστάκη, εκπαιδευτικός, τόνισε, την ακεραιότητα του και τους αγώνες που έχει κάνει με το συνδικάτο. Ήταν σεβαστός σε όλους, έδωσε ανθρώπινο πρόσημο στην συνδικαλιστική βάση, εργασιομανής. Για πολλά χρόνια συσπείρωνε ότι πιο προοδευτικό. Σημείωσε ακόμη, την ακλόνητη πίστη του στις δυνάμεις των γυναικών.
Τέλος, χαιρετισμό πραγματοποίησε ο Γιάννης Κατσιαμάκας, πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας αξιωματικών ελληνικής αστυνομίας, ο οποίος τόνισε ότι ο Δημήτρης Αναγνωστάκης αποτελεί μια καθαρή επιλογή για τον τόπο μας, και υπογράμμισε την άψογη συνεργασία που είχαν όλα τα χρόνια στο υπουργείο δημόσιας τάξης.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ανάμεσα στους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Αναγνωστάκη, ακόμη, οι, Έλενα Ακρίτα, και Γιώργος Κυρίτσης, σύζυγος της, Βαγγέλης Αποστόλου, πρ. υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Παναγιώτης Κουρουμπλής, πρ. υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, οι βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Πρατσόλης, Γιώργος Ακριώτης, Ζωή Λιβανίου, οι δήμαρχοι Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλιμπατέ, Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης, και ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας Τάσος Καλαθέρης.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1