Ταινίες του φεστιβάλ Δράμας στη Χαλκίδα


• Ταινίες μικρού μήκους του φεστιβάλ Δράμας θα προβληθούν στη Χαλκίδα, στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου, στις 7μμ, στο αμφιθέατρο της περιφέρειας Εύβοιας, Χαϊνά 93.
• Τη διοργάνωση έχει ο πανευβοϊκός σύλλογος "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός", ο οργανισμός φεστιβάλ Δράμας και η περιφερειακή ενότητα Εύβοιας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Στις 12 Ιανουαρίου θα προβληθεί η ταινία "Παρεμπιπτόντως", του Χαλκιδέου σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Οικονόμου, ο οποίος θα παραβρεθεί και θα συνομιλήσει με το κοινό.
Ο Κωνσταντίνος Οικονόμου είναι σκηνοθέτης, animator και video artist. Τα τελευταία δέκα χρόνια, εργάζεται στο δημιουργικό τμήμα της Nova, σαν σκηνοθέτης trailer. Παράλληλα, δημιουργεί τα δικά του ντοκιμαντέρ, θεατρικά trailer, video clip και συμμετέχει σε ταινίες μικρού μήκους. Η πρώτη του προσωπική μικρού μήκους ταινία, «Same life Different Day» (2016), έκανε πρεμιέρα το 2016 στο «9o Animasyros» και φινάλε στις «23ες Νύχτες Πρεμιέρας» το 2017, ανοίγοντας το διαγωνιστικό τμήμα του Αθηναϊκού φεστιβάλ. Παράλληλα «ταξίδεψε» σε αρκετά διεθνή φεστιβάλ, όπου απέσπασε κι ένα βραβείο σεναρίου.
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22210 29139, email: anelpo[@]otenet.grΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής