Η εκδήλωση κοπής της πίτας του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ.


Στις 27 Γενάρη, στις 1μμ, στο καφέ Ζέφυρος, πραγματοποιείται η εκδήλωση κοπής της πίτας του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, σημειώνει στη σχετική πρόσκληση η πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Ελένη Χρυσάγη, θα γίνουν οι βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. για το 2018.
Σημειώνεται ότι, ο σύλλογος Ευβοϊκός Γ.Α.Σ δραστηριοποιείται στον τομέα του αγωνιστικού αθλητισμού καθώς και στη δημιουργία και ανάπτυξη ακαδημιών από το 1984. Είναι ο παλαιότερος ενεργός σύλλογος στίβου στη Χαλκίδα.
Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος είχε πολλές επιτυχίες στον αγωνιστικό τομέα καταλαμβάνοντας μέχρι και την 3η θέση στη γενική κατάταξη, ανάμεσα σε όλους τους συλλόγους της χώρας στο στίβο, και παραμένει σταθερά ο πρώτος σύλλογος στο στίβο στην Εύβοια και στη Βοιωτία.
Οι αθλητές του συλλόγου που διακρίνονται στα πανελλήνια πρωταθλήματα προέρχονται μόνο από τις ακαδημίες.
Από τη δημιουργία του ο σύλλογος απασχολεί πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία και υλοποίηση των κατάλληλων προγραμμάτων εκγύμνασης των αθλητών. Το ίδιο έργο γίνεται και στις ακαδημίες, οι οποίες αριθμούν περί τα 100 παιδιά, με τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών και προγραμμάτων για την ολόπλευρη ανάπτυξη των νέων αθλητών και τη μετέπειτα προώθηση τους στις αγωνιστικές ομάδες του συλλόγου, που αποτελούνται από 50 και πλέον αθλητές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1