Στην Πάτρα απόψε για τα "100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα", η οικογένεια Παπανδρέου


Με δύο εκδηλώσεις γιορτάζει σήμερα το Κίνημα Αλλαγής, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. 

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου σύσσωμη η οικογένεια του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννησή του. Στην  εκδήλωση που διοργανώνεται από το ίδρυμα Παπανδρέου και θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα Αίγλη της Βέσο Μάρε, θα παραστεί και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Στην εκδήλωση με τίτλο "Ανδρέας Παπανδρέου - 100 χρόνια, ο αγώνας για μια Ελλάδα με ανοιχτούς ορίζοντες", θα μιλήσουν ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο οικονομολόγος Κωστής Κατσανέβας, ο οικονομολόγος Δημήτρης Οικονόμου και ο φοιτητής Νομικής Παναγιώτης Ντούκας.
Συντονιστικής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης.

100 Χρόνια Ανδρέας Παπανδρέου

Η Φώφη Γεννηματά θα παρευρεθεί στη Χίο - γενέτειρα του Ανδρέα Παπανδρέου - όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 17.30 στο Ομήρειο πνευματικό κέντρο, με ομιλήτρια την ίδια.

100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου | Βιβλίο της Μυρσίνης Ζορμπά για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου

Με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, κυκλοφορεί το βιβλίο με τίτλο "Ανδρέας Παπανδρέου - πολιτισμικό πορτρέτο", της υπουργού πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά, από τις εκδόσεις "Πεδίο".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1