ΕΝΕΕΓΥΛ Σκάλας Ωρωπού: Αδικείς και ούς παρέχειν ηδύνασο - Μέγας ΒασίλειοςΤου Γιώργου Γιαμαρέλου

Αφορμή για το άρθρο αυτό αποτελεί το γεγονός ότι το νεοϊδρυθέν (ΦΕΚ 2956/20 Ιουλίου 2018) Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ωρωπού το οποίο προώρισται να ικανοποιήσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών της ευρύτερης περιοχής του Ωρωπού (Ανατολική Αττική και όχι μόνο), δεν λειτουργεί!!!
Κατ΄ αρχάς θα ήθελα να συγχαρώ την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ωρωπού καθώς και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ωρωπού για την υπ΄αριθ.277/2017 ΟΜΟΦΩΝΗ σχετική με το θέμα αυτό απόφασή του! Γνωρίζω ότι όλοι ενδιαφέρονται να λειτουργήσει το σχολείο αυτό, ξεπερνώντας τα εμπόδια που έχουν προκύψει.
Σκοπός της παρέμβασής μου αυτής είναι η δημόσια παράκλησή μου προς τον δήμαρχο Ωρωπού, ο οποίος έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα αυτά, όπως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα παιδιά, να μην χάσουν την σχολική τους χρονιά.!!
Ωρωπός, 1η Φεβρουαρίου 2019
Ο κ. Γιώργος Γιαμαρέλος, είναι τ. ιατρός ΕΣΥ, πρ. δ/ντής τμήματος στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής στο Ιπποκράτεο Π.Γ.Ν.Α.
*Mετάφραση: Αδικείς, όσους θα μπορούσες να βοηθήσεις

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1