ΕΝΕΕΓΥΛ Σκάλας Ωρωπού: Αδικείς και ούς παρέχειν ηδύνασο - Μέγας ΒασίλειοςΤου Γιώργου Γιαμαρέλου

Αφορμή για το άρθρο αυτό αποτελεί το γεγονός ότι το νεοϊδρυθέν (ΦΕΚ 2956/20 Ιουλίου 2018) Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ωρωπού το οποίο προώρισται να ικανοποιήσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών της ευρύτερης περιοχής του Ωρωπού (Ανατολική Αττική και όχι μόνο), δεν λειτουργεί!!!
Κατ΄ αρχάς θα ήθελα να συγχαρώ την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ωρωπού καθώς και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ωρωπού για την υπ΄αριθ.277/2017 ΟΜΟΦΩΝΗ σχετική με το θέμα αυτό απόφασή του! Γνωρίζω ότι όλοι ενδιαφέρονται να λειτουργήσει το σχολείο αυτό, ξεπερνώντας τα εμπόδια που έχουν προκύψει.
Σκοπός της παρέμβασής μου αυτής είναι η δημόσια παράκλησή μου προς τον δήμαρχο Ωρωπού, ο οποίος έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα αυτά, όπως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα παιδιά, να μην χάσουν την σχολική τους χρονιά.!!
Ωρωπός, 1η Φεβρουαρίου 2019
Ο κ. Γιώργος Γιαμαρέλος, είναι τ. ιατρός ΕΣΥ, πρ. δ/ντής τμήματος στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής στο Ιπποκράτεο Π.Γ.Ν.Α.
*Mετάφραση: Αδικείς, όσους θα μπορούσες να βοηθήσεις

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1