Πρόεδρος στο Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας η Χαρίκλεια Μυταρά


Πρόεδρος στο Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας εκλέχτηκε η κ. Χαρίκλεια Μυταρά, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου Χαλκίδας - Εργαστήρι Τέχνης, στις 18 Φεβρουαρίου.
Η κ. Χαρίκλεια Μυταρά είχε πλειοψηφήσει στην πρόσφατη γενική συνέλευση του πολιτιστικού κέντρου Χαλκίδας - Εργαστήρι Τέχνης, και συγκάλεσε σε συνεδρίαση τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που εκλέχτηκαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα.
Το διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε για πρόεδρο την κ. Χαρίκλεια Μυταρά, αντιπρόεδρο την κ. Βάσω Λοβέρδου, γραμματέα την κ. Αμαλία Καλαθέρη, ταμία τον κ. Δημήτρη Μεγαρίτη, ειδικό γραμματέα τον κ. Βασίλη Ξενιά, εφόρους τις κ. Γιόλα Γιαννουκάκη και Αδαμαντία Ζαρογκίκα, μέλη τις κ. Ελένη Σκαρίμπα και Βίκυ Παπαμανώλη.
Η κ. Μυταρά κάλεσε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, με την ευκαιρία του εορτασμού των σαράντα χρόνων από την ίδρυση του εργαστηρίου τέχνης Χαλκίδας, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη των σκοπών του Εργαστηρίου, που δεν είναι άλλος από την καλλιτεχνική και πολιτιστική εκπαίδευση των μικρών μαθητών του, αλλά και των ενηλίκων.
Εδώ και σαράντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας το εργαστήρι τέχνης έχει σφραγίσει τον πολιτισμό στην πόλη της Χαλκίδας.
Στο μεταξύ, σε αποκριάτικο κλίμα και με γιορτινή διάθεση, μαθητές του 15ου δημοτικού σχολείου Χαλκίδας, επισκέφθηκαν το Εργαστήρι Τέχνης και έφτιαξαν τις δικές τους αποκριάτικες μάσκες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1