Προσλήψεις εργαζομένων στην ΕΦΑ Εύβοιας


Προσλήψεις εργαζομένων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας, στη Χαλκίδα. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις από 6-2-2019 έως 12-2-2019.
Στην πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πρόκειται να προβεί η ΕΦΑ Εύβοιας, για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 20/05/2019, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, αν και εφόσον το έργο παραταθεί.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΥΕ Εξειδικευμένος/η Εργάτης/τρια
2 θέσεις
Χαλκίδα
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αρεθούσης και Ι. Κιαπέκου, ΤΚ 34100 Χαλκίδα, υπόψιν γραμματείας της ΕΦΑ Εύβοιας (τηλ. επικοινωνίας: 2221022402), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www..gr) (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας (από 6-02-2019 έως 12-02-2019).
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ 22210 22402

https://www.culture.gr/DocLib/ΕΦΑ ΕΥΒΟΙΑΣ 2019 01 30 Προκηρυξη Συνοδα εργα Νοσοκομειο out.pdf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1