Προσλήψεις εργαζομένων στην ΕΦΑ Εύβοιας


Προσλήψεις εργαζομένων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας, στη Χαλκίδα. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις από 6-2-2019 έως 12-2-2019.
Στην πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πρόκειται να προβεί η ΕΦΑ Εύβοιας, για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 20/05/2019, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, αν και εφόσον το έργο παραταθεί.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΥΕ Εξειδικευμένος/η Εργάτης/τρια
2 θέσεις
Χαλκίδα
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αρεθούσης και Ι. Κιαπέκου, ΤΚ 34100 Χαλκίδα, υπόψιν γραμματείας της ΕΦΑ Εύβοιας (τηλ. επικοινωνίας: 2221022402), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www..gr) (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας (από 6-02-2019 έως 12-02-2019).
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ 22210 22402

https://www.culture.gr/DocLib/ΕΦΑ ΕΥΒΟΙΑΣ 2019 01 30 Προκηρυξη Συνοδα εργα Νοσοκομειο out.pdf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1