Μεγάλη συμμέτοχη στην εκδήλωση του ΚΚΕ στον Αυλώνα για τις εκλογές στην τοπική διοίκηση


Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, το πρωί της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Κ.Ο. Αυλώνα του Κ.Κ.Ε. με θέμα τις εκλογές στην τοπική διοίκηση.
Την συγκέντρωση άνοιξε εκ μέρους της Κ.Ο. Αυλώνα η Αθανασία Τσατσαλίδου, η οποία μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις, την αναθεώρηση του αστικού Συντάγματος καθώς και για τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην περιοχή μας.
Στην συνέχεια τον λόγο έδωσε στον Βαγγέλη Χριστοφόρου, καθηγητή του Ε.Μ.Π., ο οποίος αφού τόνισε ότι συμμετείχε στις εκλογές του 2014 για την τοπική διοίκηση ως υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στον Ωρωπό, κάλεσε κάθε τίμιο αγωνιστή να βγάλει συμπεράσματα από την εμπειρία του και τις εξελίξεις, να στρατευθεί με το ΚΚΕ και την Λαϊκή Συσπείρωση, για να δυναμώσει η κοινωνική συμμαχία με στόχο να γίνει ο λαός μας αφέντης στον τόπο του.
Στην συνέχεια, τον λόγο έδωσε στον υποψήφιο Δήμαρχο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Ωρωπό Μιχάλη Χασιώτη, ο οποίος αποκάλυψε τον ρόλο των δήμων και των περιφερειών ως μακρύ χέρι του αστικού κράτους και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων για την υλοποίηση των σχεδιασμών τους. Αφού αναφέρθηκε στην δράση των κομμουνιστών μέσα και έξω από τα δημοτικά συμβούλια, κάλεσε τον λαό της περιοχής να ενισχύσει αποφασιστικά σε όλες τις κάλπες το ΚΚΕ ώστε να δυναμώσει η λαϊκή αντιπολίτευση και διεκδίκηση.
Αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους κάλεσε να δώσουν το παρών και στις επόμενες συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην επικράτεια του δήμου Ωρωπού το επόμενο διάστημα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής