Εκδηλώσεις των Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού και Κύμης - Αλιβερίου


Εκδηλώσεις πραγματοποίησαν οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού και Κύμης - Αλιβερίου.
Αναλυτικά, εκδήλωση πραγματοποίησε η οργάνωση Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού, την 1η Φεβρουαρίου, στις 8.30μμ, σε ταβέρνα στην παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού.
Ακόμη, στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Αλιβέρι, εκδήλωση κοπής της πίτας της οργάνωσης, στα γραφεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κύμης - Αλιβερίου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι Ευάγγελος Αποστόλου, Γιώργος Ακριώτης, Τάσος Πρατσόλης, βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαιρετισμό έστειλε η Ζωή Λιβανίου, βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμη παραβρέθηκαν οι, Δημήτρης Αναγνωστάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με την παράταξη ''Στερεά Υπεροχής'', Νίκος Στουπής και Γιώργος Κουλούρης, περιφερειακοί σύμβουλοι και υποψήφιοι με την παράταξη ''Στερεά Υπεροχής'', Σταμάτης Βαρδαρός, γγ ΠΦΥ, Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, δήμαρχος Σκύρου, Στέφανος Μπασινάς, πρ. πρόεδρος του ΕΚ Εύβοιας, Βασίλειος Λύκος, στελέχος του ΣΥΡΙΖΑ και επιστημονικός συνεργάτης του ΥΠΟΜΕΔΙ, και Νίκος Σιόλιας, συντονιστής της ν.ε. Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ. 
Η Ο.Μ. Κύμης - Αλιβερίου του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί όλα τα μέλη, και εύχεται όλες οι εκλογικές μάχες που θα δοθούν το 2019 να είναι νικηφόρες για τον χώρο.
Εμείς, τονίζεται χαρακτηριστικά, δηλώνουμε παρόντες και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη καθημερινά για την ανάταξη της χώρας και του λαού μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1