ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΗΒΑ


Παρουσία πολλών Φίλων του και Υποψηφίων , ο επικεφαλής τού Συνδυασμού '' ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ '' τέως Δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος παρευρέθηκε στην Ευλογία και κοπή τής Βασιλόπιτας τού Συνδυασμού του στη Θήβα .
Νωρίτερα τς πρωινές ώρες συναντήθηκε με Εκπροσώπους Φορέων τής Θήβας όπου ενημερώθηκε για θέματα τής τοπικής Κοινωνίας .
Η Ευλογία και κοπή τής Βασιλόπιτας τού Συνδυασμού τού κ. Απόστολου Γκλέτσου πραγματοποιήθηκε από τέσσερις Ιερείς μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας από τούς παρευρισκόμενους .
Το τυχερό Φλουρί τής Βασιλόπιτας το κέρδισε η Υποψήφια του Συνδυασμού , Λαμπερή πάντα , κα Βασιλική Κοροπούλη Κατσιμίχα η οποία με τον διακριτικό τρόπο της ,  ήταν Πρωταγωνίστρια τής Εκδήλωσης .
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Απόστολος Γκλέτσος συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με πολλούς Πολίτες , οι οποίοι τού ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Αγώνα του , άλλωστε είναι δεδομένη η εντυπωσιακή Δημοφιλία που παρουσιάζει σε κάθε του εμφάνιση σε Κοινωνικές Εκδηλώσεις .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ '' ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ '' !!!

Δημήτρης Σοβατζής

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο thivaalarm.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής