ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΗΒΑ


Παρουσία πολλών Φίλων του και Υποψηφίων , ο επικεφαλής τού Συνδυασμού '' ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ '' τέως Δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος παρευρέθηκε στην Ευλογία και κοπή τής Βασιλόπιτας τού Συνδυασμού του στη Θήβα .
Νωρίτερα τς πρωινές ώρες συναντήθηκε με Εκπροσώπους Φορέων τής Θήβας όπου ενημερώθηκε για θέματα τής τοπικής Κοινωνίας .
Η Ευλογία και κοπή τής Βασιλόπιτας τού Συνδυασμού τού κ. Απόστολου Γκλέτσου πραγματοποιήθηκε από τέσσερις Ιερείς μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας από τούς παρευρισκόμενους .
Το τυχερό Φλουρί τής Βασιλόπιτας το κέρδισε η Υποψήφια του Συνδυασμού , Λαμπερή πάντα , κα Βασιλική Κοροπούλη Κατσιμίχα η οποία με τον διακριτικό τρόπο της ,  ήταν Πρωταγωνίστρια τής Εκδήλωσης .
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Απόστολος Γκλέτσος συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με πολλούς Πολίτες , οι οποίοι τού ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Αγώνα του , άλλωστε είναι δεδομένη η εντυπωσιακή Δημοφιλία που παρουσιάζει σε κάθε του εμφάνιση σε Κοινωνικές Εκδηλώσεις .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ '' ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ '' !!!

Δημήτρης Σοβατζής

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο thivaalarm.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής