Ανακλήθηκε η τοποθέτηση διευθύντριας στο ΕΝΕΕΓΥΛ Σκάλας Ωρωπού, λόγω παραίτησης • Ανοίγει ο δρόμος για νέο διευθυντή


Ανακλήθηκε η τοποθέτηση διευθύντριας στο ΕΝΕΕΓΥΛ Σκάλας Ωρωπού - Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο, λόγω παραίτησης.
Συγκεκριμένα, με ημερομηνία 19-2-2019 ανακλήθηκε η απόφαση της δ/νσης δ.ε. Αν. Αττικής με θέμα ''Τοποθέτηση διευθύντριας στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ωρωπού της διεύθυνσης δ/θμιας εκπ/σης Ανατ. Αττικής'', καθόσον η τοποθετηθείσα στη θέση της διευθύντριας στο ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού με την ως άνω απόφαση, κ. ΜΟΥΝΔΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02 του 4ου γυμνασίου Χίου που υπηρετεί με απόσπαση για το διδακτικό έτος 2018-2019 στο 7ο γυμνάσιο Νέας Σμύρνης, δεν ανέλαβε υπηρεσία στην καινούρια της θέση.
Αντ’ αυτού υπέβαλε αίτηση παραίτησης, γεγονός το οποίο συνιστά μη αποδοχή της θέσης της διευθύντριας στο ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού.
Σημειώνεται ότι η Χριστίνα Μούνδρου, φιλόλογος, του 4ου Γυμνασίου Χίου, αποσπασμένη στο 7ο γυμνάσιο Ν. Σμύρνης, είχε τοποθετηθεί πρώτη προϊσταμένη του νέου Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου - ΕΝΕΕΓΥΛ Σκάλας Ωρωπού.
Περισσότερες πληροφορίες,

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1