Ι. Βαρδακαστάνης από Λαμία: «Η ΕΕ οφείλει να διασφαλίζει ότι οι πολίτες ασκούν τα δικαιώματά τους με χειροπιαστό τρόπο βελτιώνοντας τη ζωή και την καθημερινότητα τους»

Ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, με την ιδιότητα του Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF) σε ομιλία του στο εργατικό κέντρο της Λαμίας αναφέρθηκε στη νομοθεσία, στις πολιτικές και στα προγράμματα που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τους πολίτες με αναπηρία, χρόνια πάθηση  και τις οικογένειές τους και γενικότερα για τις πολιτικές που έχουν  θεσπιστεί για τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού  στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κάλεσε τους πολίτες στις ευρωεκλογές του Μαΐου με την ψήφο  τους να ενισχύσουν την κοινωνική Ευρώπη, την Ευρώπη της ισότητας, της συνοχής και της ανάπτυξης για όλους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να διασφαλίζει ότι τα δικαιώματα τα ασκούν οι πολίτες με χειροπιαστό τρόπο βελτιώνοντας τη  ζωή τους και την καθημερινότητα τους. Είναι υποχρέωση κάθε  πολίτη με την ψήφο  του στις επόμενες  ευρωεκλογές να θέσει στο περιθώριο τον λαϊκισμό και τον ευρωσκεπτικισμό.
Στη συνέχεια, ο Ι. Βαρδακαστανης έδωσε συνέντευξη στο Star κεντρικής Ελλάδας, στο κανάλι 1, Λαμία fm 1, σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1