"Κουτσαβακισμοί» και συνθήκες «χαμαιτυπείου» στο δημοτικό συμβούλιο από τις παρατάξεις Ρούσση-ΓιασημάκηΤα όσα διαδραματίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο το απόγευμα της Τρίτης δεν έχουν καμία σχέση με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της περιοχής μας.
Δεν έχουν καμία απολύτως σχέσης με τις τεράστιες ελλείψεις στο τομέα της πυρασφάλειας και της δασοπροστασίας.
Αποτελούν ΥΒΡΙΣ και ΝΤΡΟΠΗ για τον τόπο μας.
Εκφράσεις που δεν ακούγονται ούτε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, απίστευτες βρισιές, τραμπουκισμοί, προπηλακισμοί και «κουτσαβακισμοί» μεταξύ των παρατάξεων Ρούσση και Γιασημάκη περιελάμβανε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο και διακόπηκε.
Ρούσσης και Γιασημάκης δεν έχουν πολιτικές διαφωνίες, μόνο προσωπικές.
Και οι δύο συμφωνούν με τα διόδια, τους εργολάβους. Ανταλλάσσουν «στελέχη» και υποψηφίους, σε άνευ προηγουμένου πολιτικό αλισβερίσι, σαν τα πουκάμισα. Στο μόνο που διαφωνούν είναι στο ποιος θα καταλάβει τις καρέκλες της εξουσίας.
Και οι δύο δεν νοιάζονται για την πυρασφάλεια και την δασοπροστασία της περιοχής μας, και για αυτό δεν επιθυμούν να πραγματοποιηθεί συζήτηση για τις ελλείψεις και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για να μην ζήσουμε νέες καταστροφές, όπως έχει προτείνει η Λαϊκή Συσπείρωση (αρ. πρωτ. 3240/1.2.2019).
Ο λαός της περιοχής μας έχει κάθε συμφέρον να τους γυρίσει την πλάτη στις επικείμενες εκλογές και να στηρίξει την Λαϊκή Συσπείρωση, με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Χασιώτη, που με συνέπεια λόγων και πράξεων μπορεί να δώσει ώθηση στον αγώνα για την βελτίωση της ζωής του και λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα.
Φεβρουάριος 2019,
Το γραφείο τύπου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1