Οι «προεκλογικές ευαισθησίες» του κ. Γιασημάκη έχουν ημερομηνία λήξης


Επιβεβαιώνεται καθημερινά ό,τι ο κος Γιασημάκης αναιρεί και τον ίδιο του τον εαυτό για να υφαρπάξει την ψήφο των δημοτών.
Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη ανακοίνωση του, σχετικά με τις ξαφνικές «ευαισθησίες» του για τα άτομα με ειδικές ικανότητες, όπου σχεδόν παρουσιάζεται ως αυτόκλητος υπερασπιστής τους.
Αλήθεια, από πότε ο κος Γιασημάκης ενδιαφέρεται για αυτήν την εξαιρετικά ευάλωτη κοινωνική ομάδα, όταν ο ίδιος δεν καταψήφισε (ψήφισε ΠΑΡΩΝ) την απόφαση του δημάρχου κ. Ρούσση να παραχωρήσει έναντι αντιτίμου το κτίριο που θα στεγαζόταν το ειδικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας στην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε., με αποτέλεσμα το σχολείο να μην λειτουργεί έως και σήμερα.
Μάλιστα, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Χασιώτης μαζί με τους γονείς έθεταν το πρόβλημα στο δημοτικό συμβούλιο, επανειλημμένα από τον Αύγουστο του 2018, ο κος Γιασημάκης κώφευε.
Επιβεβαιώνεται ότι οι «προεκλογικές ευαισθησίες» του έχουν ημερομηνία λήξης αυτή των εκλογών.
Η Λαϊκή Συσπείρωση στέκεται με συνέπεια δίπλα στους γονείς και τα παιδιά τους, στους συμπολίτες μας με ειδικές ικανότητες, διεκδικώντας και προτείνοντας λύσεις για την λειτουργία του ειδικού σχολείου και δημιουργία υποδομών για την βελτίωση της ζωής τους.
Φεβρουάριος 2019,
Το γραφείο τύπου
www.lsoropou.wordpress.com 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Εγκαίνια την Πέμπτη για το Κέντρο Γεροντολογίας της Αρχιεπισκοπής