Η πρωτοβουλία της ''Γέφυρας'' για ένα ισχυρό προοδευτικό πόλο


Τις προτάσεις τους για ''ένα ισχυρό προοδευτικό πόλο που θα φράξει το δρόμο στο δεξιό / ακροδεξιό μπλοκ και θα πραγματοποιήσει τις μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα'', παρουσίασαν τα μέλη της ''Πρωτοβουλίας Προοδευτικών Πολιτών - Γέφυρα'', τη διακήρυξη της οποίας υπογράφουν περισσότερα από 100 άτομα.
Γέφυρα - Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών
Ως πολίτες που αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας στη δημοκρατία, στην Ευρώπη και στην πληθυντική δημοκρατική, αριστερή, σοσιαλδημοκρατική, και οικολογική παράταξη, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε γέφυρες που θα υπερβούν τις διαφορές μας και θα οδηγήσουν σε μια προοδευτική διακυβέρνηση, τονίζεται μεταξύ άλλων στη διακήρυξη.

Καλούμε όλους τους προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες να υπερβούν τις διαιρέσεις και τις πικρίες του παρελθόντος και να συμβάλουν ενεργά στη διαμόρφωση ενός πόλου που θα διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας και θα ενισχύσει τις προοδευτικές δυνάμεις στο Ευρωκοινοβούλιο, στις επικείμενες κρίσιμες αναμετρήσεις. Για να παραμείνει η Ελλάδα στο προοδευτικό στρατόπεδο. Για να ολοκληρωθεί η επούλωση των πληγών από την κρίση.

www.ethnos.gr/politiki/23760_mia-gefyra-enonei-tis-proodeytikes-dynameis

Ρίχνει «γέφυρες» και ο Μπουτάρης

Η διακήρυξη της ''Γέφυρας'' για έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο

''Γέφυρα'': Τα 105 πρόσωπα που υπογράφουν την διακήρυξη για έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο

Πρόσκληση για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1