► Στον Πισσώνα, η 5η πανευβοϊκή ποιητική συνάντησηΣτο Θέατρο Ελαιών στον Πισσώνα Εύβοιας, στο κτήμα Θανάση και Φούλης Αγγέλου, θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτέμβρη, στις 8μμ, η 5η πανευβοϊκή ποιητική συνάντηση.
Οι όροι συμμετοχής: Αφορά Ευβοείς ποιητές, διαμονή ή καταγωγή, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν με ένα ποίημα 25-30 στίχων και σε γραμματοσειρά Times New Roman 14.
Δηλώσεις συμμετοχής έως 30/7/2019
Αποστολή του ποιήματος με mail έως 16/8/2019 στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των οποίων τα στοιχεία αναγράφονται παρακάτω. Αποστέλλετε το ίδιο ποίημα και στα δύο μέιλ, συνοδευόμενο με τα εξής στοιχεία: Το ονοματεπώνυμο, τον τίτλο του ποιήματος, την ποιητική συλλογή στην περίπτωση που συμπεριλαμβάνεται σε κάποια, και προαιρετικά βιογραφικό έως τρεις σειρές.
Λήπτες αποστολών: Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, Kostasba01[@]gmail.com καιΜαρία Λάμπρου, m.lamprou.dent[@]gmail.com
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του πανεπιστήμιου Αθήνας, με έδρα τα Ψαχνά, της σχολής οικονομικών και πολιτικών επιστημών, με σ/ν του υπουργείου Παιδείας

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Το Γυμνάσιο του Αυλώνα, στην εκπομπή "ΕΡΤ Report", της ΕΡΤ1